Dimecres, 01 de Abril del 2020

Actualitzada Dimecres, 01 de Abril del 2020 a les 21:08:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Febrer del 2020

URBANISME

PP i CS presentaran una moció per a la revitalització de l'Alter

Els portaveus del Partit Popular i Ciutadans, Amparo Folgado i Raúl Claramonte s'han reunit amb les dues associacions de veïns de Ramón y Cajal i l'Alter

Els portaveus del Partit Popular i Ciudadanos, Amparo Folgado i Raúl Claramonte s'han reunit amb les dues associacions de veïns de Ramón y Cajal i l'Alter i s'han compromés a presentar una moció conjunta per a rehabilitar aquesta zona del barri antic de la localitat.

 

L'objectiu d'aquesta moció, és fer-la extensiva a la resta de partits i que es puguen sumar a la iniciativa, instant al govern socialista a elaborar un Pla i posar-lo en marxa, amb objectius per dates, de manera que es puga dur a terme. Entre els principals problemes reivindicats per les dues associacions de veïns són l'envelliment del barri, la inexistència de la Policia de Barri, l'abandó, ruïna i l'ocupació d'habitatges, la falta d'aparcament, la inexistència d'arbratge, jardins i parcs, així com voreres estretes que impedeix transitar per elles.
 

 

La portaveu dels populars, Amparo Folgado ha afirmat que "en les passades eleccions de maig de 2019, des del PP vam assumir totes les reivindicacions dels veïns, però és necessari que sumem a la resta de la corporació municipal i obliguem el govern local a posar-se a treballar per a solucionar-lo". Les dues associacions de veïns del barri han iniciat una recollida de signatures per a fer partícips a tota la ciutat, exigint quatre punts vitals per a ells, entre els quals es troba també, la neteja de tot el barranc al seu pas pel nucli urbà de Torrent.
 

 

El barri de l'Ermita i l'Alter, és una zona residencial d'habitatges unifamiliars, situat en el centre de Torrent i delimitat pels carrers València, Gómez Ferrer i Ramón y Cajal. A escassos metres del mateix Ajuntament de Torrent, l'Avinguda al Vedat i la Torre.

 

A causa de la seua excel·lent ubicació, aquest barri hauria de ser atractiu per a poder establir-se famílies joves, ja que és un barri tradicional, cèntric, tranquil i sense trànsit. L'envelliment de la població, la falta de vigilància i l'abandó de l'administració, està fent que a poc a poc vaja perdent població, i és precisament el que els veïns volen evitar amb un Pla de Revitalització i Rehabilitació Integral. PP i CS han agafat el guant llançat pels veïns i demanaran a la resta de l'Ajuntament que se sumen i es comence a actuar.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.29.190

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.