Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 26 de Febrer del 2020
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament repartirà 4.000 gots reutilitzables entre les comissions falleres

Junta Local Fallera ha presentat el "Got Faller" amb l'objectiu de reduir els plàstics durant la setmana fallera

Junta Local Fallera ha presentat el "Got Faller". Un got reutilitzable, llavable en el rentavaixella i de material biodegradable que repartirà entre les 29 comissions falleres. L'objectiu és reduir al màxim el plàstic que es genera durant la setmana fallera i ser respectuosos amb el medi ambient.

 

"Es repartiran 4.000 gots reutilitzables entre les 29 comissions de la ciutat" ha aclarit Pasqual Martínez, regidor de Falles. Martínez ha puntualitzat que, "algunes falles ja porten utilitzant-los i el que volem des de la delegació de falles és donar suport a aquestes iniciatives perquè més comissions s'unisquen". El got ha sigut dissenyat per Eugenio Simó i es pretén que es convertisca "en una icona en Falles".

 

Contenidors de Ecovidrio
Torrent junt fins i tot grup de poblacions de la província, s'ha unit a la campanya que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana per a reciclar tot el vidre que es genera la setmana de falles. En aquest sentit, el regidor de Falles ha explicat que "cada comissió fallera tindrà un contenidor de vidre proporcionat per Generalitat amb l'objectiu d'impulsar el reciclatge". Aquesta campanya, a més té premi, i la ciutat que més quilos de vidre reculla guanyarà una paella gegant.
 

 

Punts Violeta "Humans"
La regidoria d'Igualtat ha presentat els "Punt Violetes Humans" que estaran durant la setmana fallera. La responsable de l'àrea, Marina Olivares ha explicat aquesta iniciativa, "es tracta de voluntaris que hauran de vetlar per a evitar qualsevol tipus de situacions masclistes o de violència de gènere, es tracta de voluntaris que s'estan formant per a saber actuar en aquesta mena de situacions. Les comissions falleres que s'han adherit a aquesta iniciativa han sigut les comissions falleres de Lope de Rueda, La Cotxera i Camí Reial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.181.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.