Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Febrer del 2020
FUTBOL FEMENÍ

El líder venç a l'Hispánic després de l'expulsió de la seua portera Aída

Aquesta jornada l'equip torrentí es desplace a Loriguilla per a disputar la seua trobada davant el líder el Penya, partit en un bon ambient i amb bones sensacions

Aquesta jornada l'equip torrentí es desplace a Loriguilla per a disputar la seua trobada davant el líder el Penya, partit en un bon ambient i amb bones sensacions recuperant en la banqueta algunes jugadores malgrat no disputar minuts per no estar al cent per cent. El partit va ser d'una intensitat i emoció brutal, propi de dos equips que es disputen l'ascens en lloc d'un líder i un cuer.

L'equip torrentí va sorprendre el líder de principi a fi en tots els sentits, ja que des del primer segon van eixir a guanyar el partit pressió altíssima atabalant a l'adversari control de l'esfèric i atacs molt ràpids amb moltes arribades a l'àrea amb ocasions claríssimes però Raquel portera visitant mostre la qualitat que atresora i evite que les torrentines s'avançaren una vegada i una altra, les catalanes mostrant la qualitat que tenen malgrat que la seua joventut tractaven de trencar la pressió movent l'esfèric però les arribades a l'àrea d'Aida eren escasses però efectives amb una pilota al pal i un parell de parades molt bones de la portera torrentina.

Dani Chao míster visitant es desesperava, ja que veia com les cueres els estaven dominant en totes les facetes, arribant a la finalització dels primers 20 minuts amb repartiment de possessió bastant parell però com a ocasions les valencianes es mereixien haver anat al vestuari amb un avantatge molt folgat, no obstant això l'electrònic a cap sense encendre els marcadors.

Els segons 20 minuts van ser idèntics d'inici a com acabe la primera meitat amb l'equip de Torrent avassallant al líder que en cap moment trobava la manera de frenar a les locals que disposaven d'ocasions contínues per a avançar-se, Aitana i Antia eren un vertader mal de cap per a les visitants mentre que Marisa mantenia ferma a l'equip en defensa.

Però l'equip valencià aquesta temporada i des de l'inici de temporada està allunyat de la desa fortuna, puix a les nombroses lesions, cal sumar les desgràcies que es pateixen en els partits, gols en pròpia, rebots que afavoreixen a l'adversari, sancions rigoroses en algun partit, etc., aquesta jornada no podia ser menys i en el minut 29 gran jugada de les torrentines per a posar-se per davant que evita Raquel de manera magistral buidant el rebutge en llarg una defensora que aprofita una companya per a enxampar a les torrentines a contrapeu, eixida desesperada d'Aida, la pilota dóna en el seu cos i rebota al seu braç fora de l'àrea per la qual cosa va ser expulsada amb roja directa ocupant el seu lloc la jugadora de camp Alejandra, deixant a les seues en inferioritat, la qual cosa aprofite l'equip català per a avançar-se 0-1 obra de Clara.

Maçada tremenda que deixe molt tocat a l'equip, no obstant això les torrentines van traure l'arpa que tenen i malgrat que la inferioritat van continuar mossegant a l'adversari i compliment el minut 31 robatori d'Aitana que passa a Antia perquè creue l'esfèric al segon pal a Claudia per a marcar l'1-1 per a les locals, es feia justícia, però la justícia aquesta temporada per a les torrentines està passant de puntetes i lluny de tancar-se en la seua àrea van continuar buscant la victòria però el gol en les valencianes és un pur miratge que van comptar fins a dues ocasions seguides per a fer el segon.

Una d'elles Raquel des del sòl toca el just amb la punta dels dits i la defensora saca de cap de la ratlla de la porteria, tot el contrari que el líder que va tindre la sort del campió i que van comptar les seues arribades en quatre contraatacs en els minuts 34, 35, 38 i 39, amb els gols de Mireia, Clara, Laia Haro i Marta per a fer l'injust 1-5 final, ressaltant el magnífic treball sota pals d'Alejandra, la golejadora torrentina va fer parades de mèrit però poc va poder fer en els gols.

Massa injusta està sent aquesta temporada amb aquest grup humà, al qual si hi ha alguna cosa que no se'ls podrà retraure mai és la il·lusió, el sacrifici, el coratge, la qualitat i l'esforç. Partidàs dominant al líder de principi a fi, només l'expulsió de la seua portera va decantar la trobada a favor del líder deixant llàgrimes en algunes jugadores al final de la trobada per tanta mala sort.