Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Febrer del 2020
SUCESSOS

Les víctimes de l'accident de Metro es concentraran per última vegada

Serà el pròxim 3 de març en la plaça de la Verge per a agrair el suport rebut durant 13 anys

L'associació de Víctimes del Metro es concentraran per última vegada el pròxim 3 de març en la plaça de la Verge de València. L'objectiu és agrair el suport rebut durant aquests 13 anys de lluita i que han finalitzat amb el reconeixement de l'empresa de la seua responsabilitat en l'accident que va deixar 43 morts i 21 ferits, la majoria de Torrent.

 

Des de l'associació han mostrat la seua satisfacció, "tot el que s'ha estat negant aquests més de 13 anys, ara va l'empresa i diu que sí, que és tal com ho portem denunciant al llarg de la instrucció d'aquest cas". Recorden des de l'associació que, "els 4 acusats signants de l'acord, assumeixen les deficiències en les Infraestructures i Material Mòbil, i en la formació i selecció del personal per a la tasca de maquinistes".
 

Deficiències, recorden des del col·lectiu de víctimes, "que posaven de manifest uns defectes molt greus de seguretat en la Línia 1, i que pels seus llocs de responsabilitat com a membres del Comité de Seguretat en la Circulació o de la DASE (Direcció d'Auditoria per a la Seguretat), coneixien o havien de conéixer".
"Tots ells eren conscients que tals deficiències detectades en una activitat de transport de persones, comportava un risc molt greu per a la seguretat dels treballadors i resta de viatgers".
 

La seua presidenta, Rosa Garrote, puntualitza que "per fi es demostra que tenim raó, que la nostra lluita era justa i que no teníem interessos ocults per a danyar al Partit Popular com afirmaven polítics d'aqueix partit". I recorda que, "només buscàvem la veritat i evitar que tornara a succeir un altre accident tan brutal com l'ocorregut el 3 de juliol de 2006".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.111.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.