Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Febrer del 2020
AGRICULTURA

Caixa Rural de Torrent clausura les XLI Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius

Les jornaes van finalitzar mab la ponència “Estratègies de posada en valor dels cítrics. Els residus zero” de Carlos Baixauli Soria

El Fons Social Caixa Rural de Torrent va clausurar ahir a la vesprada les XLI Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius, que s'han celebrat del 18 al 20 febrer a la sala d'actes de l'entitat. Per a començar, el Consell Agrari va oferir un suc natural de taronja a tot el públic assistent. Seguidament, va arribar el moment d'escoltar la ponència de Carlos Baixauli Soria: “Estratègies de posada en valor dels cítrics. Els residus zero”.

 

L'alcalde Jesús Ros, que va participar en l'acte de clausura i va ser l'encarregat de tancar el cicle de conferències, va destacar la importància de centrar-se en “el futur de l'agricultura i el canvi generacional, posant en marxa iniciatives que afavorisquen el sector”. També va assistir a l'acte el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, i el director de Caixa Rural Torrent, Javier Ruiz.

 

La inauguració de les jornades, que va tindre lloc dimarts passat, va anar a càrrec de Paco Borras, que va debatre sobre el comerç internacional de cítrics i la perspectiva per a Espanya. L'equador va arribar amb la presència de Raúl Compes, que va oferir la ponència “Diagnòstic del sector citrícola i models d'organització de la cadena valenciana”. El punt final a la XLI edició de Cítrics i Cultius Alternatius es posarà amb un viatge a Càceres durant el mes de març.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.49.193

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.