Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Febrer del 2020
FALLES 2020

Les Falles arranquen amb la Crida

Aquest dissabte 22 de febrer els fallers i falleres de Torrent acudiran a la Torre per a celebrar l'inici de les festes falleres en Torrent. Tele Torrent conectarà en directe amb Aitor Sánchez al capdavant de la retransmisió

"Torrent ja està en Falles". Sens dubte són les paraules que més esperen els milers de fallers i falleres en la capital de l'Horta Sud. Aquest dissabte 22 de febrer tindrà lloc la Crida als peus de la Torre. Les encarregades d'anunciar tan important data seran Alicia Pallardó, Fallera Major de Torrent i Sandra Peris, Fallera Major Infantil de Torrent, que estaran acompanyades de les seues Corts d'Honor. Les màximes representants de les falles torrentines rebran a més les claus de la ciutat de la mà de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros que estarà acompanyat del regidor de falles, Pasqual Martínez.
 

 

Macrodespertà
Però la jornada començarà ben d'hora amb una macrodespertà organitzada per Junta Local fallera. En aquest acte que començarà a les 8 del matí participaran, a més d'Alícia, Sandra i les seues Corts d'Honor, tots els fallers de les comissions torrentines que podran disparar el tradicional tro de bac que ja poques falles utilitzen en les despertaes.
 

 

En directe des de Tele Torrent
Els nostres companys de tele Torrent retransmetran en directe La Crida. La connexió començarà uns 20 minuts abans per a poder gaudir de l'ambient faller que es respirarà en la plaça major. Com a conductor del programa estarà el periodista i expert en falles, Aitor Sánchez que comptarà amb convidades de luxe per a comentar tot el que ocórrega en l'acte més multitudinari de les falles de Torrent.
 

 

Festa de la Pre-crida en La Plaça
La comissió de la Plaça ha organitzat la seua habitual festa de la Crida. Aquest divendres 21 de febrer, la falla més antiga de la ciutat celebrarà un cinqué i tapa i una mascletà nocturna a les 23.30 que anunciarà als torrentins que la Crida s'acosta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.230.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.