Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Febrer del 2020
POLÍTICA

Compromís demana explicacions pel complement de productivitat d'un funcionari

Segons denuncia la coalició una persona adscrita a la Brigada d’Obres amb contracte laboral, que en realitat treballa en la setena planta de l’Ajuntament, "amb despatx propi, com a assessor personal del segon tinent d’alcalde Andrés Campos"

Compromís ha demanat explicacions pel complement de productivitat d'un funcionari. Segons la coalició, en l’última tanda de productivitats, proposada pel govern municipal a finals del passat mes de gener, "apareixen arreplegats diferents complements corresponents a l’exercici de 2019, entre els que es troben els assignats a la Brigada d’Obres".

 

Arran d’aquestes quantitats, el grup municipal de Compromís per Torrent s’ha interessat pel complement de productivitat, de 3.350 euros, "proposat per a una persona adscrita oficialment a la Brigada d’Obres amb contracte laboral, però que en realitat treballa en la setena planta de l’Ajuntament de Torrent".

 

La proposta d’aquest complement està signat pel propi edil socialista com a responsable de Personal, segons informen des de Compromís, "a diferència de la resta de treballadors i treballadores del retén de la Brigada, on l’òrgan proposant és el Director de la Brigada d’Obres".

 

Compromís també vol conéixer com és possible que, si aquest treballador fitxa en l’edifici principal del Consistori, se li reconega una “actividad extraordinaria y rendimiento especial en el ejercicio de las funciones del puesto de trabajo”, quan aquest lloc, "no està físicament en les dependències de la Brigada". Addicionalment, "aquestos complements s’han proposat sense estar encara aprovat el Reglament de Productivitats, que regula les retribucions en matèria de personal als ajuntaments".

 

Finalment Compromís li pregunta a Andrés Campos, "com és possible que propose i signe aquest complement de productivitat sense existir cap informe de valoració per part del cap administratiu corresponent, en aquest cas el del Director de la pròpia Brigada d’Obres, tal i com s’arreplega en la normativa laboral de la funció pública".

 

"Campos no té assessor amb despatx propi"

Els socialistes han indicat que Andrés Campos no té "cap assessor que tinga despatx propi i que l'empleat al qual es refereixen és un funcionari que fa tasques diverses com l'obertura i tancament d'edificis i instal·lacions públiques i es tracta d'un complement per les hores extra al llarg de dos anys i que estaven pendents d'abonar". Fonts municipals també han lamentat que "s'ataque a un funcionari d'aquesta forma".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.146.154.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.