Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Febrer del 2020
SETMANA SANTA

La germandat del Sant Sepulcre restaura el seu pas

Per a celebrar el 90 aniversari, la germandat del Sant Sepulcre, fundada en 1930, ha preparat un programa d'actes molt variat

Per a celebrar el 90 aniversari, la germandat del Sant Sepulcre, fundada en 1930, ha preparat un programa d'actes molt variat. El diumenge a la vesprada es va realitzar una processó des de l'església de l'Asunción fins a la parròquia de Monte Sión, on els confrares van fer la benedicció del pas. Seguidament va tindre lloc una eucarística, moment en què també es va dur a terme la benedicció de la capella del Sant Sepulcre.

 

Igualment, la germandat ha procedit a realitzar una rèplica idèntica a l'original de la figura del Crist, perquè puga ser utilitzada per a les participacions en actes que tinguen lloc en altres ciutats. A més, s'ha remodelat l'anda que, al costat de la citada figura, conforma el Pas del Sant Sepulcre.

 

D'igual manera, també s'han policromat les imatges del Viacrucis que adornen el pas. També s'ha recuperat la Capella del Sant Sepulcre, que la germanor va tindre a l'església del convent de Monte-Sión des que va ser beneïda a mitjan segle passat fins que va ser traslladat el Pas del Sant Sepulcre al Museu de la Setmana Santa.

 

De les activitats que la germanor ha realitzat durant el mes de febrer, també cal destacar l'exposició 'Sant Sepulcre, la història d'un pas en imatges', que es va inaugurar en el local social el passat 7 de febrer, i que ha sigut visitada per molts torrentins i torrentines fins al dia del seu tancament, divendres passat 14.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.189.177

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.