Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Febrer del 2020

Restaurante La Bodega de Torrent guanya el Concurs de Rossejat

El segon premi va ser per a Casa Granero de Serra i el tercer per a Goya Gallery Restaurant de València

El primer premi de l'III Concurs Nacional de Rossejat Torrentí ja té nom i en aquesta tercera edició es va quedar a casa, en el restaurant La Bodega. L'esdeveniment culinari, organitzat per l'Associació Cassola de Sant Blai, va comptar amb la participació de 24 restaurants de set províncies diferents que van competir per aconseguir cuinar un dels plats més característics de la cuina torrentina.
 

Al llarg de tot el matí, els salons El Pino van acollir el concurs on es van reunir representants del sector gastronòmic i la restauració, l'alcalde Jesús Ros, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, els integrants de la corporació municipal, el president de l'Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, Diego Gallego, acompanyat dels membres d'aquesta. L'alcalde va destacar que són iniciatives com aquesta "les que valoren el nostre patrimoni i les nostres tradicions".
 

A més del primer premi, que van rebre els cuiners de La Bodega; el segon va ser per a Casa Granero de Serra; el tercer premi per a Goya Gallery Restaurant de València; i finalment, Gambrinus de Sieteaguas es va emportar el quart lloc del pòdium.
 

El públic assistent, a més de poder degustar el típic Rossejat, va conéixer el patrimoni gastronòmic, paisatgístic, històric, festiu i cultura de la capital de l'Horta Sud, ja que es va entregar la revista Turisme i Gastronomia de Torrent, editada per la mateixa Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai; un llibre que recopila fotografies i textos que conten la història de la ciutat.
 

Els restaurants que van competir per aconseguir el millor Rossejat van ser La Plaça, Salons Los Abetos, La Bodega, Don Julio i Tapanui, els cinc de Torrent, Goya Gallery Restaurant (València), La Pepa Bluespace (Alboraia), Restaurant Picanterra (Cullera), Restaurant Gambrinus (Siete Aguas), La Visteta (Barx), Rostidor Restaurant Alfàbega (Alginet), El Racó (Meliana), Avinguda 2.0 (Massamagrell), Bon Aire (El Palmar), Casa Granero i La Garrofera (Serra), Joan vint-i-tres (Benifaió), La Bodega de Tofolet i Sequial 20 (Sueca). D'altres províncies: Los arroces de Guillermo, Argamasilla de Calatrava (Ciudad Real) Restaurante El Cacique (Madrid) Grup Xátiva (Barcelona), De Mil Arroces (Àlaba), El Bandolero (Còrdova).
 

El jurat va estar presidit per Alejandro del Toro (Restaurant Alejandro del Toro), i amb diferents representants del sector gastronòmic i associatiu. El Restaurant Rossinyol (Nàquera), guanyador de l'edició de l'any passat, va ser l'encarregat d'entregar el primer premi a La Bodega.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.0.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.