Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Febrer del 2020
MOBILITAT

Compromís acusa el govern de pintar sobre els desperfectes dels carrils bici

Segons les fotografies aportades pel partit, a Torrent el carril bici continua amb els mateixos clots i problemes d’accessibilitat, però amb una nova capa de pintura

Segons les fotografies aportades per Compromís, a Torrent el carril bici continua amb els mateixos clots i problemes d’accessibilitat, però amb una nova capa de pintura. El seu portaveu municipal, Pau Alabajos, ha recordat que el problema ja fou identificat fa tres mesos pel seu grup municipal al Ple de l’Ajuntament. També el nou portaveu local de Compromís, Víctor Medina, ha destacat que “El govern municipal en compte d’usar els recursos públics per a solucionar el problema pinta damunt d’ell”.

 

Segons Alabajos “Des de Compromís, portem denunciant la nul·la voluntat dels diferents governs de Torrent per fer de la bicicleta una alternativa real de mobilitat al nostre municipi, no els interessa i a més amaguen les dades de contaminació atmosfèrica i emissions de CO2”.

 

Addicionalment els Joves de Compromís porten reclamant, des de fa més de 7 anys, inversions en matèria de mobilitat sostenible perquè les veïnes i veïns, que així ho estimen, puguen desplaçar-se en bici per la ciutat, “lamentablement continuem pràcticament igual” explica el portaveu local, Victor Medina.

 

Finalment, Alabajos ha destacat que, “estem en un moment on el món científic ha posat en marxa el cronòmetre arrere per al planeta i lluny de col·laborar amb l’emergència climàtica decretada per la Generalitat i el govern estatal, Ros ignora l’informe sobre emissions publicat al 2014, on ja s’alertava que Torrent està emetent molt més CO2 del que la seua coberta vegetal pot absorbir”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.104.238

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.