Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Febrer del 2020
URBANISME

El PP denuncia el mal estat del ferm de la Torre

El principal partit de l'oposició denuncia que els voltants de l'Antic Mercat s'ha convertit en un aparcament il·legal

“Cada vegada que el PSOE organitza un míting en el Antic Mercat, la Torre es converteix en un aparcament il·legal per a desenes de vehicles oficials, que sense respectar la zona afectada pel BIC de la Torre, aparquen sobre el fossat, inclòs el cotxe oficial i comitiva del ministre Ábalos i de Ximo Puig”.



12 febrer 2020. – Els populars de Torrent han denunciat, una vegada més, el mal estat en el qual es troben les llambordes de granit a l'entorn de la Torre. La portaveu del PP, Amparo Folgado ha lamentat “la deixadesa del govern de Ros en el Centre Històric de Torrent i l'estat del sòl de la Plaça és una bona mostra de com es troba el barri i l'entorn dels edificis històrics de Torrent, com és la Torre”.



“Caigudes per ensopecs per les llambordes arrancades del sòl i pels buits que deixen, ocorre diàriament”, segons denuncien des del Grup Municipal del Partit Popular. A més, també denuncien que “el govern socialista permet l'entrada de vehicles i camions a la plaça, que encara desbaraten més les llambordes de granit, i fins i tot damunt del ferm sobre el fossat històric de la Torre”.

 

Concretament, els populars al·ludeixen als mítings organitzats pel PSOE en el Antic Mercat. “Cada vegada que el PSOE organitza un míting en el Antic Mercat, la Torre es converteix en un aparcament il·legal per a desenes de vehicles oficials, que, sense respectar la zona afectada pel BIC de la Torre, aparquen sobre el fossat, inclòs el cotxe oficial i de la comitiva del ministre Ábalos i de Ximo Puig”.



Des del PP de Torrent, es demana al govern municipal que “mantinga en perfecte estat l'entorn del monument de la Torre, sense esperar que en un futur es vaja a reurbanitzar la plaça Major i la plaça Colón, ja que la desídia del govern socialista, produeix accidents sobretot en persones majors i amb mobilitat reduïda, a més de desmeréixer el ric patrimoni que el nostre Centre Històric atresora”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.40.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.