Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Febrer del 2020
MEDI AMBIENT

VOX en contra del Pla de Residus per considerar-lo un "chiringuito de izquierdas"

Segons afirma la formació d'Abascal, aquest pla indica que els municipis amb més de 5.000 habitants hauran de comptar amb un educador ambiental, i, en conseqüència, "Torrent hauria de contractar a quatre educadors a jornada completa"

En el passat ple de febrer VOX va votar en contra de la implantació del Pla de Residus de la Comunitat per considerar que genera "quiosquets" aprofitant les obligacions. "Hem manifestat en reiterades ocasions el nostre compromís amb la defensa del medi ambient, dels ecosistemes i d'un desenvolupament econòmic i industrial no invasiu".

 

I des de VOX subratllen que "la nostra postura en contra a la proposta d'adaptació de la normativa i estructures municipals al Pla de Residus de la Comunitat Valenciana (PIRCV) es fonamenta en el que venim denunciant fa temps sobre la generació i creació de “chiringuitos” aprofitant les obligacions a les quals ens devem quant a normativa". Segons aclareixen des de VOX, "els municipis amb més de 5.000 habitants hauran de comptar amb la figura d'un educador ambiental, i, en conseqüència, Torrent hauria de contractar a quatre educadors a jornada completa".

 

Certament, "considerem que la labor pedagògica en matèria ambiental, ha de realitzar-se des d'altres fronts i principalment la conscienciació sobre aquest tema tindria major efecte si es transmetera des dels col·legis, en lloc d'oferir xarrades i tallers de contingut qüestionable alguns d'ells. Considerem que la contractació de quatre educadors ambientals respon a un altre chiringuitos més de l'esquerra".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.185

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.