Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Febrer del 2020
TEATRE

“El Método Grönholm” arriba a l'Auditori

Una divertida i despietada sàtira sobre el món dels processos de selecció de personal

Representada en més de 60 països i vista per més de 2 milions de persones, “El mètode Grönholm”, de Jordi Galcerán, arriba a l’Auditori de Torrent en una nova versió dirigida per Gemma Miralles i Rebeca Valls, i interpretada per aquesta última juntament amb Ferrán Gadea, Diego Barguinsky i Jordi Ballester.

 

Quatre aspirants a un càrrec d'alt nivell en una de les més prestigioses empreses multinacionals es presenten per a la prova definitiva. Aquesta segueix un procediment gens convencional: el Mètode Grönholm. Els aspirants s'enfrontaran conjuntament a una sèrie de “jocs” cruels basats en tècniques reals de selecció de personal. Les absurdes proves proposades pels psicòlegs de l'empresa es converteixen en un combat on la feresa i la falta d'escrúpols semblen no tindre límits.

 

No obstant això, la primera volta de rosca de les moltes que conté l'obra és quan se sap que un dels quatre és en realitat un empleat de la companyia, al qual hauran de descobrir. Però això és només el principi, el detonant de la comèdia, en la qual els jocs i els paranys continuaran, obligant a cadascun dels personatges a confessar fets íntims de les seues vides, i els altres hauran d'esbrinar si aquests són veritat, o només una estratègia per a aconseguir l'objectiu principal: fer-se amb el càrrec al qual aspiren.

 

L'obra il·lumina, amb cru humor, una època en la qual l'atur i Ia precarietat laboral són una autèntica maledicció. En l'afany d'aconseguir una ocupació, qualsevol tret d'humanitat ha sigut abolit, i els aspirants es veuen reduïts a la condició de meres marionetes. Fins a on estaran disposats a arribar per a obtindre el lloc de treball que sempre havien somiat?

 

La funció serà el dissabte 15 de febrer de 2020 a les 20 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.125.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.