Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Febrer del 2020
BÀSQUET

L'equip sènior del Sadafi UBF guanya a l'Alzira 57- 47

Necessitats, més moralment, d'un resultat favorable, aquest s'ha produït davant un bon Alzira, que aguante 3 quarts per a desfonar-se en l'últim

Necessitats, més moralment, d'un resultat favorable, aquest s'ha produït davant un bon Alzira, que aguante 3 quarts per a desfonar-se en l'últim. Nosaltres, sense fer un bon joc, especialment en defensa, si vam saber aprofitar les fissures del rival, i manar en el joc interior, encara que amb no gaire encert anotador.

 

Arribem al descans amb avantatge mínim. I en la segona part, ja comencen a entrar els tirs exteriors, encara que també comencem a defensar malament els balanços defensius, que és el que permet al rival no afonar-se.
És a meitat del tercer quart, quan estrenyem una mica primeres línies, aconseguim que el rival no anote, i arribem al final del quart amb 9 d'avantatge. En l'últim quart, ens permet girar més i mantenim avantatges de 12 i 14 punts, que es veuen reduïts al final als 10 punts finals.

 

JÚNIOR
BASQUET MORVEDRE 32-50 SAFADI UBF TORRENT

 Partit que afrontem amb algunes baixes importants d'última hora i que comencem amb massa ansietat que feia que en defenses sobre marcàrem massa i les rivals ens depassaven amb certa facilitat i els deixàvem massa espais i en atac cometíem massa errors i no acabàvem llegir bé la defensa en zona que ens va plantejar l'equip contrari des del principi, això va fer que arribàrem al descans del partit amb 3 punts a baix.

 

En el tercer quart canviem la nostra defensa individual per una defensa en zona presionante i això va fer que canviara el partit i que l'equip contrari estiguera 8 minuts sense anotar i nosaltres vam poder córrer més i fer més contraatacs i ens vam anar a poc a poc en el marcador. En l'últim quart utilitzem diferents defenses en zona per a crear incertesa en el rival i aconseguim una treballada victòria més en aquesta dura fase.

 

CADET B
EL PILAR BLANCO 52-36 SAFADI UBF TORRENT
Partit que hem competit els primers 10 minuts. Després no hem volgut defensar i no hem sabut eixir de la pressió imposada per l'equip local. Sens dubte hem jugat molt per davall de les nostres possibilitats. Hem de continuar treballant.
 

INFANTIL B
GITICSA UBF TORRENT 49-8 SANT PERE PASCUAL
Buena primera part que en la qual entrem amb moltes ganes al partit. En la segona part intentem jugar amb menys pot i movent-nos més sense pilota de cara als següents partits.

 

ALEVÍ A AIRESA
UBF TORRENT 48-22 SD BÀSQUET CALASANZ

Partit molt fred i desencertat I fins i tot no realitzant el nostre millor joc anem amos veient detalls De com volem jugar. Contra restem el nostre poc encert en els dos primers quarts Amb bones defenses, permetent només anotar 4 punts a l'equip col·legial. Tercer quart una mica més animat Per part dels dos equips com a anotació fa que arribem. 13 punts a dalt en el marcador.

 

Després del descans intentem Frenar una mica L'atac buscant arribar Amb passades trobar la millor opció, alternant Bones decisions amb errors propis del procés d'ensenyament.
La resta dels equips van descansar o van ajornar el seu partit aquesta jornada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.234.232.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.