Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Febrer del 2020
SUCESSOS

La Policia Nacional desarticula dos grups organitzats de venda de drogues

S'han realitzat 11 registres entre València, Sagunt, Torrent i Elda (Alacant) en els quals s'han intervingut cocaïna, heroïna, marihuana, haixix, més de 12.000 euros, dues pistoles, una detonadora i una altra d'aire comprimit, un taser i un vehicle

Agents de la Policia Nacional han detingut a 22 persones, d'entre 20 i 63 anys, totes d'origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, desarticulant així dos grups organitzats de venda de drogues en la Comunitat Valenciana.

 

Es van realitzar 11 registres a València, Sagunt, Torrent i Elda (Alacant) en els quals es van intervindre un total de 320 grams de diverses substàncies estupefaents, sent el gruix de substància de cocaïna intervingut en el barri del Cabanyal, més de 12.000 euros, una pistola detonadora, una pistola d'aire comprimit, un táser i un vehicle.
 

Les investigacions es van iniciar el mes de juliol passat sobre una família establida a Sagunt que presumptament venia cocaïna a la menuda. Durant les investigacions, els agents van detectar una ramificació d'aquest grup en la localitat alacantina d'Elda, així com el contacte amb un altre grup establit en el barri del Cabanyal de València que estarien dedicant-se a la mateixa activitat. Posteriorment, es va esbrinar que aquest últim grup disposava d'un possible revenedor.


A conseqüència de les investigacions, els investigadors van concretar l'organigrama de la xarxa de distribució i van determinar els qui serien els principals integrants de la trama delictiva, localitzant els domicilis dels investigats. Finalment, els agents van practicar 11 registres simultanis, dos a Sagunt, set a València, un a Torrent i un altre a Elda –Alacant- en els quals es van confiscar cocaïna, heroïna, marihuana, haixix, més de 12.000 euros, una pistola detonadora, una pistola d'aire comprimit, un taser i un vehicle. Els detinguts, catorze amb antecedents policials, han passat tretze a disposició judicial, quedant la resta en llibertat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.222.152

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.