Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:34:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Febrer del 2020
POLÍTICA

VOX demana a Ros que atenga les peticions de l'associació de veïns de l'Alter

Des de la formació d'Abascal recorden la deterioració i la falta de seguretat que viuen tots els veïns en aquesta part del barri antic de la localitat i que, des de l'Associació de veïns de Ramón y Cajal, lluiten per a evitar-lo

En el passat ple municipal VOX ha demanat a l'equip de govern de jesús Ros que atenga les reivindicacions de l'associació de veïns Ramón y Cajal davant la falta de seguretat i l'abandó que està patint el barri de l'Alter en ple barri antic de la localitat. La formació ultraconservadora ha portat al ple les peticions d'aquesta associació de veïns que lluita per a evitar la contínua deterioració que viu aquesta part del barri antic de la capital de l'Horta Sud.
 

A més, VOX ha presentat una moció en contra de la llei la derogació dels articles de la Llei 4/2018 que regula i promou el plurilingüisme. Salvador Benlloch, portaveu del grup destaca que "els pares són els que trien l'educació dels seus fills, no podem consentir que en els col·legis es pretenga implantar un valencià catalanitzat i a penes puguem triar estudiar en castellà".
 

A més afirmen que, "el model d'immersió lingüística imposat per la Conselleria d'Educació, en el qual el castellà queda relegat quasi exclusivament a l'assignatura de llengua espanyola, no beneficia als nostres fills perquè els limitarà molt probablement en el seu futur". La moció finalment no va ser aprovada, pels vots en contra el PSOE i Compromis; "els qui una vegada més, van negar la llibertat d'elecció i fins i tot ens van acusar d'"estar creant problemes on no n'hi ha".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.67.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.