Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Febrer del 2020
SUCESSOS

Detinguts 3 joves, dos d'ells menors, mentre robaven en un xalet

Van ser sorpresos pel propietari de l'habitatge, de 70 anys, que va intentar fugir, però els detinguts li van agredir i van intentar clavar-li un ganivet en el coll

Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili de Torrent a tres joves, de 14, 15 i 20 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i robatori amb força, després de pel que sembla ser sorpresos a l'interior d'un xalet pel seu propietari, que va tractar de marxar-se per a avisar a la policia, moment en què dos d'ells li ho van impedir.
 

Pel que sembla li van agafar del coll i van llançar al sòl i posteriorment van intentar clavar-li un ganivet en el pit, no aconseguint-lo, ja que es va partir per l'impacte. A un dels detinguts a més se'l considera el presumpte autor d'un delicte d'amenaces. Els policies van intervenir el ganivet i dos telèfons mòbils, un de la víctima i un altre que figurava sostret a Madrid.
 

Els fets van ocórrer sobre les deu i mitja del matí del dijous 6 de febrer, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser requerits per un ciutadà, que circulava en un cotxe, el qual havia observat a uns joves saltar a l'interior d'un xalet.
 

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van ser requerits per dos homes, un d'ells sagnant pel coll, i van esbrinar que un era el propietari del domicili, el qual moments abans havia accedit al mateix on havia sorprés quatre joves en el seu interior.
 

Davant tal situació, el propietari va intentar fugir i cridar a la policia, moment en què un xic i una xica li ho van impedir, pel que sembla agafant-li del coll i tirant-lo al sòl i a continuació el jove presumptament va tractar de clavar-li en el pit un ganivet, que li va entregar la jove. El ganivet es va trencar per l'impacte. Els altres dos joves van marxar corrent.
 

Els agents van accedir a l'interior del domicili i després de realitzar una inspecció van localitzar en la planta baixa a dos joves, un xic que presentava signes de baralla en la cara i una xica amb una ferida en un dit, per la qual cosa després d'escorcollar-los, li van intervindre a la jove un telèfon mòbil que va resultar ser propietat de la víctima, i al jove un altre telèfon mòbil que figurava com sostret a Madrid.
 

Els policies van inspeccionar l'habitatge i van localitzar una fulla d'un ganivet en el hall d'entrada, amb el qual pel que sembla va ser agredit el propietari de l'habitatge, un home de 70 anys, així com van observar que la casa presentava diverses habitacions regirades.
 

En els voltants de l'habitatge els agents van localitzar, sota un arbre, a dos joves que coincidien amb les característiques físiques aportades, els quals havien marxat corrent. Un va resultar ser menor d'edat i un altre inimputable. A més, els policies van observar un cristall de la porta d'accés a l'habitatge fracturat.
 

A conseqüència de les investigacions, els agents van detindre a tres dels joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i robatori amb força i a un d'ells a més se'l considera presumpte autor d'un delicte d'amenaces. Respecte al menor inimputable, els policies van localitzar al seu pare a qui li va ser entregat.
 

Els dos menors, després de donar compte a la Fiscalia de Menors, van ser sentits en exploració, posats en llibertat i entregats als seus pares. El detingut major d'edat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.192.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.