Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Febrer del 2020
POLÍTICA

Compromís denuncia l'ús partidista de les xarxes socials municipals

En aquestes xarxes públiques es pot observar com a les fotografies i les imatges gràfiques de la celebració de la festa de Sant Blai només apareixen membres del PSOE municipal, amb una especial dedicació a l’alcalde de Torrent, Jesús Ros

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos, ha denunciat un nou exemple d’utilització partidista de les xarxes municipals, en concret la pàgina web municipal i el compte de Facebook de la Corporació. En aquestes xarxes públiques es pot observar com a les fotografies i les imatges gràfiques de la celebració de la festa de Sant Blai, només apareixen membres del PSOE municipal, amb una especial dedicació a l’alcalde de Torrent, Jesús Ros.

 

"La resta de representants municipals d’altres formacions polítiques estan foragitades de la comunicació municipal", ha denunciat Alabajos. El portaveu de Compromís ha explicat que al responsable del gabinet de premsa municipal se li suposa independència i professionalitat en el moment d’abordar les notícies que afecten tota la Corporació, però sembla que rep “ordres de dalt perquè només el PSOE apareix finalment als documents gràfics que cobrixen la informació corporativa”.

 

Alabajos finalment ha recordat al portaveu socialista, Andrés Campos, que "les bones intencions estan molt bé, però els grups de l’oposició necessiten fets i no paraules, en referència a la continua falta d’igualtat i transparència en el tracte institucional cap els 14 regidors i regidores que completen el total de 25 representants polítics que conformen de l’Ajuntament de Torrent".

 

Victor Medina, ex regidor de Compromís en la passada legislatura va qualificar aquests fets de "vergonya" en el perfil de l'Ajuntament de Torrent de la famosa xarxa social. "Quina cara més dura teniu! Vingueren 3 diputades provincials, de compromís, Fran Ferri i altres 2 diputats a les Corts, l'alcaldessa de Paiporta... d'eixos no es penjen fotos, per ser càrrec públic i que l'ajuntament t'entenga com a tal hi ha que militar al Partit Socialista? Quina poca vergonya". 

 

"Aquest és un perfi partidista?"

També el Partit Popular va mostrar el seu desacord i va qualificar el fet de partidista en el propi perfil municipal de Facebook. "Els polítics socialistes que visitaren Torrent que fan en aquesta publicació municipal? L'Ajuntament de Torrent també va publicar les fotos de la presidenta del PP, Isabel Bonig i la d'altres partits? O aquest és un perfil partidista?

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.200.143

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.