Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 05 de Febrer del 2020

El PP demana que la bàscula municipal siga "pública per a qui la necessite"

La nova bàscula municipal de pesatge ha tardat tres anys a construir-se, des que va ser aprovada per un Ple en la passada legislatura i ha tingut un cost de 86.488,43 euros

Els populars de Torrent han denunciat que la nova bàscula municipal està limitada a 30 usuaris solament, ja que són molts els agricultors de Torrent que s'han acostat fins al Consell Agrari per a poder utilitzar la bàscula, i els informen que només s'han fet 30 unitats, per la qual cosa ja no queden targetes d'ús.



Pel que el regidor del PP, José Francisco Gozalvo ha instat al govern de Ros “que la bàscula municipal complisca la seua funció pública i puga ser utilitzada per qualsevol agricultor, empresa del polígon o particular”. Per al regidor popular “no té sentit crear una bàscula municipal i que no complisca la funció de servei públic municipal, obert per als ciutadans de Torrent”.



Pel que des del PP de Torrent se sol·licita al govern socialista que “demanem al govern socialista que la bàscula municipal siga pública de debò, s'instal·le un sistema de pagament mitjançant targeta de dèbit, crèdit o mitjançant el telèfon, amb la tecnologia Contactless, obert a agricultors, empreses i particulars, i s'obliden de les targetes d'ús fitades a uns pocs usuaris perquè això recorda a altres èpoques”.



La nova bàscula municipal de pesatge ha tardat tres anys a construir-se, des que va ser aprovada per un Ple a l'Ajuntament de Torrent en la passada legislatura i ha tingut un cost de 86.488,43 euros.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.5.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.