Dijous, 04 de Juny del 2020

Actualitzada Dijous, 04 de Juny del 2020 a les 19:03:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 31 de Gener del 2020

MOBILITAT

Vox demana semàfors en dos encreuaments de pare Méndez

Segons la formació ultraconservadora tenen com a objectiu evitar els importants embossos que es produeixen en aquesta zona de la localitat, provocant a més, inseguretat tant a conductors com vianants

La formació d'Abascal ha presentat una moció al ple la instal·lació de dos semàfors en dues creus del carrer Pare Méndez amb el carrer Caixa d'Estalvis. Segons la formació ultraconservadora tenen com a objectiu evitar els importants embossos que es produeixen en aquesta zona de la localitat, provocant a més inseguretat tant a conductors com vianants.

 

VOX també ha mostrat la seua queixa pel retard en la instal·lació del nou aparell de radiologia en el centre d'especialitats de Sants Patrons. "Fa mesos que els veïns de Torrent anem patint la falta d'equips de radiologia en el Centre d'Especialitats de Sants Patrons. El grup municipal VOX TORRENT sol·licitem, a través de la Instància General el passat 26 desembre, els oportuns aclariments sobre aquest tema; si bé, una vegada més, tornem a posar de manifest l'absència de resposta a la nostra petició".

 

La formació afirma que estan rebent queixes sobre aquest tema, "hem sol·licitat indicacions sobre quan es produirà la instal·lació i posada en marxa d'aquest equip, al que ens informen que serà d'ací a poc temps. No obstant això, segons els terminis que ens han comunicat, estimem que encara es demorarà alguns mesos, per la qual cosa no és presentable que els torrentins hagen d'esperar més temps i hagen de ser derivats a altres centres de Paiporta i València".
 

Des de conselleria aclareixen aquesta situació, "ja s'ha adjudicat a l'empresa, que disposava de 5 dies per a presentar la documentació i vint dies més per a fer el lliurament i instal·lar l'equipament. Si l'empresa compleix els terminis, estarà a final de febrer"

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.230.154.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.