Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 31 de Gener del 2020
BÀSQUET

L'UBF júnior Torrent guanya al Paterna

Primera victòria d'aquesta fase en un partit en el qual encara que sempre hem anat per davant en el marcador

NB PATERNA 46-53 SAFADI UBF TORRENT
Primera victòria d'aquesta fase en un partit en el qual encara que sempre hem anat per davant en el marcador, mai aconseguim trencar a causa del baix percentatge de tir i un desastrós percentatge de tirs lliures, però que hem compensat amb una gran defensa, ràpids contraatacs i concentració en el rebot. Continuarem treballant per a millorar el nostre atac.

CADET A FUNDACIÓ
VALÈNCIA BASKET 56-42 CARVA UBF TORRENT

Partit condicionat per la superioritat rebotadora de l'equip local i la nostra falta d'encert en el tir exterior.
Des del principi el València va imposar el seu físic per a controlar el rebot defensiu per a contraatacar i l'ofensiu per a anotar o traure'ns mancada i anar als tirs lliures. Ens van faltar cames per a poder pujar les línies en defensa i poder així contrarestar l'avantatge local en el joc 5x5 i en el control del rebot. Destacar la reacció de l'equip que perdent per 26 punts es buide en defensa per a remuntar i va deixar la diferència en els 14 finals.

CADET B
GERMANS ARELLANO CBF PORT SAGUNT 65- 72 SAFADI UBF TORRENT

Partit en el qual hem anat sempre a dalt en el marcador arribant al descans amb una diferència de 19 punts. L'equip local ha sabut reaccionar i ens ha portat a un final més ajustat del que feia pensar la primera meitat. Gràcies a l'encert de les nostres i a una gran defensa en els minuts finals, ens emportem la victòria per a Torrent.

INFANTIL A DÉNIA
BASKET 06 38-45 SAFADI UBF TORRENT

INFANTIL B
UBF TORRENT11-51 PORT DE SAGUNT
En la primera part conseguímos anar-nos només 15 a baix en el marcat que per la diferència de nivell era un bon marcador per a nosaltres. En la segona per a no vam poder mantindre la concentració a l'hora de passar mig camp el que ens va suposar moltes pèrdues i canastres fàcils per al rival.

ALEVÍ A AIRESA
UBF TORRENT 30-67 VILA REAL
Mal inici de partit 2-12 contra l'equip que baixa nivell 1, amb més ritme i amb els conceptes molt clars el que unit a una rotació de 9 jugadores, on no baixa cap nivell fa que el partit si ens ennuegue i ens coste molt arribar a cércol.
Nosaltres seguim en la nostra filosofia de defenses individuals agressives, què fa que el rival aprofite en moltes ocasions aqueix major físic, aconseguint en moltes ocasions canastres fàcils.

ALEVÍ AJ.

ISABEL DE VILLENA CB 69-33 UBF TORRENT
Partit de tornada contra un equip que a l'anada va ser molt superior però que en el partit de hui hem plantat cara. Hem sabut aprofitar certs avantatges, però una desconnexió en el segon i el quart quart ens ha castigat. A poc a poc estem millorant l'actitud de lluitar per totes les pilotes i frenar el contraatac i continuarem treballant per a estar connectades tot el partit.

VERDUNAS CBTB VERD 52-24 UBF TORRENT
Partit que comencem 9 baixos després d'haver sigut ajornat. Hem lluitat tots els quarts però la bona finalització del rival ha fet que se'ns allunyen en el marcador.