Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 27 de Gener del 2020
FUTBOL

El Torrent guanya al San Marcelino i se situa tercer

Els de Santi Marín es van emportar els tres punts vitals per a situar-se a les portes dels llocs d'ascens

El Torrent va aconseguir guanyar al San Marcelino, segon classificat de la lliga en el Sant Gregorio. Un partit que va mantindre en suspens als espectadors tant del Sant Gregorio com de tele Torrent. Els de Marín van aconseguir trencar la ratxa d'onze jornades seguides sense perdre del Sant Marcelino que ara es queda a 4 punts del primer classificat, el Buñol. Va ser en el minut 25 quan el Torrent va marcar de la mà de Boris, gol molt celebrat pels locals.

El conjunt torrentí va quallar una molt bona primera part, de les millors de la temporada, en la qual manege el joc en tot moment i avançant-se en el marcador 25 minuts després, de les botes de Boris. El perill, per part del Torrent, com del San Marcelino, es van succeir durant tot el partit, podent marcar el Torrent però sense sort. El San Marcelino va eixir disposat a marcar en la segona part però un Torrent amb línies conservadores van aconseguir evitar un empat o una victòria del visitant.

Encara que el màxim perill arribava en jugades a pilota parada que van deixar en suspens en algunes ocasions als espectadors tant als espectadors del camp com els de tele Torrent. Finalment, el Torrent es va emportar els tres punts del partit, clau per a continuar somiant amb la promoció i deixant al rival a 4 punts del primer.