Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Gener del 2020
OCUPACIÓ

Idea't presenta la seua oferta formativa per a la cerca d'ocupació

Els tallers es realitzaran durant els mesos de febrer, març i abril, en horari de matí

Baix el lema “Un viatge a millorar professionalment”, l'empresa municipal Idea’t aposta per la formació centrada en millorar les habilitats i competències per als demandants d'ocupació. Per a això, ha organitzat una sèrie de tallers que donaran principi el mes de febrer.
 

En la primera acció formativa, Habilitats Digitals, els assistents es formaran en com buscar ús de manera online. Es tracta d'un curs que ofereix les claus per a optimitzar tots els recursos i trobar treball a través d'Internet, ja que en hui dia s'ha convertit en un dels principals canals, tant a través de portals especialitzats, així com en xarxes socials. S'impartiran tres cursos totalment gratuïts: el primer, del 3 al 7 de febrer; el segon, del 2 al 6 de març; i l'últim, del 30 de març al 3 d'abril.
 

En les jornades, “Com afrontar amb èxit una entrevista de treball”, els participants aprendran, que no sols el currículum i l'experiència laboral són importants, sinó també la impressió que es causa en un procés selectiu, així com les qualitats que es desprenen. El curs prepara per a cuidar l'aparença de cada persona, la manera de moure's i expressar-se. La data és el 18 de febrer.
 

Les propostes formatives es completen amb el taller “Aprén a gestionar amb èxit els teus diners”, una iniciativa per a ajudar a gestionar la seua economia personal, planificant les despeses i estalviant prou per a tindre una vida financera més saludable. L'activitat es realitzarà el pròxim 28 d'abril de 9.30 a 13.30 h.
 

Les sol·licituds per a participar en els tallers es poden fer de manera presencial en les oficines d'Idea’t, carrer València, 42; o bé telefonant al 96 111 18 68. Per a més informació es pot consultar la següent pàgina web: torrent.portalemp.com

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.172.252

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.