Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Gener del 2020

El Grupo SERMESA Salud consolida la seua expansió amb la seua nova policlínica a Torrent

Les seues noves instal·lacions ofereixen els serveis de cirurgia digestiva, cirurgia general, dermatologia, endocrinologia, psicologia clínica i educativa, infermeria, ginecologia, medicina familiar, pediatria, radiografies i reconeixements mèdics a conductors, operaris de grues i patró de vaixell

Amb el convenciment de ser líders en la prestació de serveis mèdics de qualitat a la Comunitat Valenciana, el grup sanitari SERMESA ha ampliat la seua xarxa de centres amb la inauguració d'una nova policlínica en la localitat de Torrent que s'uneix a la resta de centres que conformen el grup SERMESA Salud.

 

El Dr. Luis Vicente Campos, director general de SERMESA, ha destacat amb motiu de la inauguració a Torrent "els serveis mèdics de qualitat que inclouen, a més de l'àrea de Salut per a tots els ciutadans, la Salut Laboral per als treballadors de les empreses de Torrent i la comarca, i l'assistència social per part del Servei d'Ajuda a domicili de SERMESA per a persones necessitades".
 

"La inauguració d'aquesta nova policlínica a Torrent —després de l'adquisició de l'antiga Clínica Garbí— no fa més que reforçar la nostra aposta per una sanitat d'avantguarda, posant a l'abast dels ciutadans els millors mitjans tècnics i professionals per a aconseguir una assistència mèdica global que aconseguisca el seu màxim benestar" en paraules del Dr. Campos.
 

A Torrent, SERMESA ofereix a partir d'ara els serveis de cirurgia digestiva, cirurgia general, dermatologia, endocrinologia, psicologia clínica i educativa, infermeria, ginecologia, medicina familiar, pediatria, radiografies i reconeixements mèdics a conductors, operaris de grues i patró de vaixell.
 

Amb aquesta nova policlínica en la població de l'Horta Sud, SERMESA disposa en l'actualitat d'instal·lacions pròpies a Mislata, València, La Pobla de Vallbona, Alzira i Torrent on ofereix tota classe de serveis mèdics, socials, de prevenció de riscos laborals i serveis a asseguradores des de 1988.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.30.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.