Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Gener del 2020
SUCESSOS

La borrasca Gloria no ha dit l'última paraula

El fort vent que va bufar durant la passada jornada va provocar la caiguda d'arbres en diferents punts de la localitat

La borrasca Gloria ha fet estralls en la localitat. Durant la passada jornada, les fortes ratxes de vent van derrocar arbres i branques en diferents punts de la localitat. El col·legi Sant Joan Baptista va patir l'ensulsiada d'un dels seus arbres que, afortunadament no va provocar danys personals ni materials.

 

Un altre dels esglais de la vesprada, va ser la caiguda de diverses branques de grans dimensions en la zona infantil de la plaça de Moralets. Tampoc es van deslliurar de la caiguda d'arbres en la zona alta de la ciutat. Un arbre de grans dimensions va caure damunt d'un vehicle aparcat en la zona del col·legi Mare Sagrament, actualment en obres.

 

També la zona del Vedat s'ha vist afectada pel temporal després de la caiguda de diversos arbres al costat del col·legi Mare Petra i un altre en la zona de l'Avenir. Tampoc s'han lliurat els sostres d'uralita i es podia veure un tros de sostre d'aquest material en ple passeig de l'Avinguda al Vedat.
 

Després d'una jornada en la qual el vent va ser el protagonista, ara és la pluja la que caurà amb força al llarg de tota la jornada amb episodis de tempestes que ja han descarregat en la localitat més de 40 litres per metre quadrat.

 

Les temperatures màximes també han patit un fort descens no superant els 10 graus en les hores centrals del dia. Sembla que Gloria començarà a ser història el dimecres, una jornada en la qual les precipitacions seran més disperses i a poc a poc començarà a imposar-se la tranquil·litat i serà el moment de fer balanç de danys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.187.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.