Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Gener del 2020
POLÍTICA

Compromís proposa analitzar i potenciar el teixit comercial

“El comerç local està en una situació de competència deslleial des de fa molt de temps, i l’Ajuntament no pot estar més temps alié a la seua problemàtica” ha destacat la regidora, Carme Silla

El Grup Municipal de Compromís per Torrent ha presentat per registre d’entrada una bateria de propostes al govern municipal on se sol·licita que l’Ajuntament analitze el teixit comercial així com l’oferta i demanda de la ciutat. “El comerç local està en una situació de competència deslleial des de fa molt de temps, i l’Ajuntament no pot estar més temps alié a la seua problemàtica” ha destacat la regidora, Carme Silla.

 

Les propostes també impliquen que una vegada coneguts els resultats i les conclusions dels estudis de mercat s’obriga un període d’exposició publica davant tots els actors implicats, especialment les associacions comercials de Torrent. Després de l’exposició publica i els possibles debats Compromís proposa que es realitze una consulta oberta a tot el teixit comercial sobre les conclusions dels informes esmentats.

 

En paraules de Carme Silla “Per avançar, i buscar solucions, necessitem saber quines són les necessitats de la nostra ciutat”,  la regidora també ha volgut destacar que “les polítiques de comerç han d’anar encaminades a ajudar el teixit comercial, tant l’existent com als nous negocis que vullguen establir-se a Torrent, entenent la promoció com una eina continua envers la millora de la qualitat i la informació dels productes que s’ofereixen a les consumidores de la nostra ciutat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.205.238.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.