Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Gener del 2020
POLIESPORTIU

Les infantils del Club Voleibol Torrent, bronze en la Copa d’Espanya

Les torrentines participaren en la competició, que va tindre lloc en Guadalajara a finals de desembre, guanyant a poc a poc i aconseguint un excel·lent resultat

Les xiques de l’equip infantil del Club Voleibol Torrent van obtindre el bronze  en la Copa d’Espanya entre els 20 millors equips d’Espanya. El CV Torrent va imposar-se al Servigroup Playas de Benidorm B por 2-1. La Copa d’Espanya va reunir un total de 184 equips, que van disputar els seus partits durant quatre dies a Guadalajara.

 

Este club esportiu va nàixer en l’any 2013 i actualment està presidit per Jordi Gil. El Club Voleibol Torrent es va crear per a donar progressió i continuïtat a les jugadores que finalitzaven la seua etapa escolar i volien continuar jugant i practicant aquest esport, tal com comenta el seu president, “el club va nàixer per a donar continuïtat i projecció a l’esport després de l’etapa escolar”.

 

Actualment el club compta amb voltant de 100 federats i federades, encara que la majoria de membres són dels equips femenins en totes les categories. El club entrena tant en el pavelló d’Anabel Medina, en l’institut de la Marxadella, en l’escola del Drac i pròximament també en l’escola de Sant Pasqual. Els partits es juguen els dissabtes en l’Anabel Medina.

 

El seu president, Jordi Gil, parla de l’evolució del club, “des de fa vora 6 anys estem treballant per a promocionar aquest esport en la localitat, el voleibol és un esport molt plàstic on la tècnica i la tàctica en cada partit és clau, a més estem molt orgullosos dels resultats dels nostres equips”, a més recorda que l’equip juvenil juga en la primera divisió autonòmica des de fa tres anys i esprem mantenir la categoria aquesta temporada també”.

 

Una de les seues jugadores, Esther Rodriguez, és el primer any en la categoria però porta ja tres anys jugant amb el mateix equip, “gaudim molt en cada entrenament i en cada partit, som un equip molt unit i amb molt bon rotllo i això és clau per a poder competir i gaudir de l’esport”.

 

A més, aquesta jove jugadora de 16 anys anima a tots els torrentins i torrentines a gaudir del voleibol, “qualsevol que li agrade el voleibol pot vindre a provar i veure l’ambient i els entrenaments, a més de poder participar, val la pena començar a practicar, ja no sols el voleibol sinó qualsevol esport, siga o no un esport d’equip”.

 

Jordi Gil va aprofitar l’entrevista amb els companys de Tele Torrent per a demanar més espais per practicar esports, “fa falta més espais per a practicar esport en Torrent, cada vegada són més els xiquets i els joves que s’animen a practicar esport i cal ampliar els espais municipals que es dediquen en aquest sentit”.

 

El voleibol és un esport que afavoreix la coordinació i la concentració, millora la rapidesa, l’habilitat i els reflexos i reforça les cuixes i abdominals. És un esport en el qual no es produeixen contactes, cada equip està en el seu camp, per la cosa és un esport molt net. A més ajuda a la socialització, ja que cada jugador només pot donar un toc de pilota i depens molt dels teus companys.

 

El voleibol és un esport minoritari en Espanya per la qual cosa els jugadors de la Superlliga, la considerada com professional, no poden viure d’aquest esport. Exceptuant els jugadors de primer nivell i els fitxatges estrangers. Molts dels millors jugadors espanyols ixen fora del país per a jugar a altres lligues en les quals es cobra millor. Hui dia, hi ha 45 jugadors espanyols amb transfer a l’estranger. Hi ha grans diferències entre els equips líders i els altres. No passa igual en països com Itàlia, Rússia i els EE.UU on el voleibol està més professionalitzat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.244.201

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.