Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 10 de Gener del 2020

VOX denúncia l'augment de robatoris en la zona del Vedat

La formació d'Abascal demana a l'equip de govern major i millor vigilància en aquesta zona, així com en la resta de la localitat

VOX ha denunciat l'augment de robatoris que durant els mesos de novembre i desembre s'han patit en la zona del Vedat. La formació d'Abascal demana a l'equip de govern una major i millor vigilància en aquesta zona així com en la resta de la localitat. A més, acusen els socialistes de "falta d'eficàcia de l'equip de govern" pel que fa a la resolució de les queixes i sol·licitud d'informació presentades pel seu grup municipal.

 

"Volem posar de manifest les manques en la seua tramitació, diligència i solució; circumstàncies que afecten el nostre grup per a poder treballar amb rigor i celeritat". Segons el partit ultraconservador, "de les 24 peticions que hem realitzat, respectant els terminis i procediments, únicament s'han resolt 4, es troben en procés de tràmit 16, i la resta apareixen com registrades". Igualment, "hem sol·licitat diverses vegades informació sobre l'estat de les nostres mocions aprovades quant al seu grau d'execució i no se'ns ha transmés cap resposta".

 

Així mateix recorden, "les preguntes formulades seguint el procediment indicat en el Reglament Orgànic del Ple, tampoc han sigut resoltes en els terminis que contempla aquesta normativa; abocant-nos, una vegada més, a reclamar i fer valdre el nostre dret a la informació". Des de VOX afirmen que "actuarem de manera constant i ferma per a despertar a aquest adormit Ajuntament, reclamarem el respecte per la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.34.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.