Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Gener del 2020
TEATRE

Houdini i La Habitación Cerrada en l'Auditori

L'escenari torrentí acull en aquest mes de gener un espectacle de màgia, teatre i misteri per a tota la família

En 1916 va passar alguna cosa que va marcar la vida de Harry Houdini. Alguna cosa que ell va tractar d'ocultar i que acaba d'aparéixer escrit en un diari amagat en una de les caixes de màgia que usava en els seus espectacles després de ser adquirida en una subhasta. Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no sols com a mag i per les seues grans fuites sinó per la seua lluita contra tots els timadors i estafadors que a principis del segle XX asseguraven poder tindre contacte amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos relacionats amb el paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d'ells... tots... menys un: el misteriós cas d'Houdini i La Habitación cerrada.

 

Una cabanya aïllada en un poblet de menys de 52 habitants. Un poble tranquil on mai o, més ben dit, quasi mai, passa res. Un tret. Un home fugint i tancat en ella. Tot un poble envoltant la cabanya amb l'objectiu que el desconegut no fuja fins a l'arribada del xèrif i, després de tirar la porta a baix, el desconegut ha desaparegut. Alguna cosa que és atribuït ineludiblement a cosa d'esperits o un enigma que només una persona en el món és capaç de resoldre: Harry Houdini.

 

Es tracta de l'últim muntatge de Nacho Diago, actor i mag. Actua en els més prestigiosos festivals de màgia de tota Espanya fins que en 2005 gana el primer premi de màgia en el XXVII Congrés Màgic Nacional, la qual cosa li converteix en Campió d'Espanya. Actualment presenta el programa de màgia "Magnífics" per a Àpunt Mèdia. Entre les seues últimes produccions es troben "Dies de Nocilla i màgia", "Viatge a la lluna" o "La caixa", tots ells espectacles recomanats per la Xarxa Nacional de Teatre.

 

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.210.120.182

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.