Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Gener del 2020

La Carpa de Nadal s'acomiada amb un simulador virtual

La solidaritat ha sigut la protagonista en les associacions i col·lectius de Torrent, que van repartir joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quedarà sense un regal aquest Nadal

Els xiquets i xiquetes de Torrent han représ hui les classes després de les vacances de Nadal; un període en el qual el públic infantil no ha parat ni un sol moment i la seua agenda ha estat repleta d'activitats. Un dels punts forts del programa es va viure en la Carpa de Nadal, que durant tot el nadal va acollir a tallers, jocs, cinema i molt més. El punt final del programa de la carpa es va posar aquest cap de setmana amb un simulador de realitat virtual. Així, els xiquets i xiquetes van viure una gran aventura en 3D el diumenge al matí, amb varietat d'escenaris generats mitjançant tecnologia informàtica.

 

Una altra de les propostes va arribar el dissabte al matí amb una gran partida del joc de l'oca, però, en aquesta ocasió, amb un toc molt torrentí, ja que les caselles estaven relacionades amb la cultura i història de la ciutat.
El cinema també ha estat present en la programació de la Carpa de Nadal. El dissabte a la vesprada, els xiquets i xiquetes van viure una última sessió cinèfila plena de grans aventures al costat dels mítics personatges d'Astérix i Obélix en la pel·lícula Astérix: El secret de la poció màgica. Un film que relata un viatge per a la cerca d'un talentós druida per a transmetre-li el secret de la poció màgica de Panoramix.
Solidaritat

 

La solidaritat ha sigut la protagonista del nadal i, en aquest cas, les associacions i col·lectius torrentins han participat en una donació de joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quedara sense regal en aquestes festes. Consum va donar una quantitat de joguets, que es van sumar als recollits per la FAC, Tècniques Orientals, Artic i Solidaritat Torrent. Les associacions a les quals es van destinar i van repartir els regals són: Nova Vida, Associació Gitana Europea, Càritas Interparroquial, Església Evangelista del Dominical i Col·lectiu Soterranya.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.72.78

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.