Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Gener del 2020
MEDI AMBIENT

Compromís denuncia la falta de neteja en el centre històric

Pau Alabajos afirma recorda que "aquestes situacions porten aparellades problemes de salubritat, afectant greument al centre històric, on ja s’han patit plagues de rossegadors i panderoles en diverses ocasions"

El Grup Municipal de Compromís per Torrent ha denunciat la manca de previsió per part de l'equip de govern durant les festes de nadal. Els contenidors, especialment els soterrats, a més de dificultar el depòsit de caixes i embalatges de gran volum, no són suficients en zones com el centre històric, i necessiten d’un reforç en la inspecció i l’arreplegada en aquelles dates on es produeixen una gran acumulació de residus.

 

Per al portaveu de Compromís, Pau Alabajos, "aquestes situacions porten aparellades problemes de salubritat, afectant greument al centre històric, on ja s’han patit plagues de rossegadors i panderoles en diverses ocasions". A més, demanda al govern de Ros que s’inspeccionen correctament els punts de recollida, especialment els de reciclatge, atenent el fet que molts torrentins i torrentines separen els residus però quan intenten dipositar-los o bé no poden o bé no disposen dels contenidors separatius per a poder fer-lo.

 

Finalment des de Compromís exigeixen al govern municipal que es preocupe no només de la celebració de les festes si no també dels serveis públics que porten aparellades, com és el cas de la neteja dels carrers i l’arreplegada dels residus.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.173.214.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.