Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Gener del 2020

L'Auditori rep el 2020 amb música

L'emblemàtic escenari torrentí va acomiadar el 2019 amb dues propostes teatrals per a tots els públics

L'Auditori de Torrent va començar el 2020 amb música. El Concert d'Any Nou va arribar de la mà de la Strauss Festival Orchestra acompanyada pel Strauss Festival Ballet Ensemble. Inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, el Gran Concert d'Any Nou va oferir una atractiva selecció dels millors valsos, polcas i marxes de Johann Strauss.

 

El ballet, amb estilitzades coreografies i lluminosos vestuaris, restitueix l'aspecte essencial d'aquelles composicions musicals concebudes per a acompanyar la dansa. Es va poder escoltar els títols més coneguts, com a Sang vienesa, Veus de primavera, Vals de l'Emperador, Champagne o fragments de la seua brillant opereta La Ratapinyada. No va faltar el vals més cèlebre de tots, el Bell Danubi blau, ni tampoc la Marxa Radetzky. El concert va tindre lloc el divendres 3 de gener.
 

Les famílies van tornar a ser protagonistes el dia de Reis, aquesta vegada amb Mulán, el Musical, un muntatge per a tota la família basat en la llegenda de Mulán. Tots coneixem la història d'aquesta valenta jove nascuda a la Xina, que decideix lluitar contra l'exèrcit dels Huns fent-se passar per home per a salvar al seu pare. Un musical original carregat d'efectes visuals i números musicals en els quals tant el valor, com la lleialtat i l'honor, seran els ingredients fonamentals.
 

El teatre va ser el protagonista per a despedir el 2019. Anestesiades és una deliciosa comèdia on les dones són les protagonistes. Una família es reuneix cada any per a commemorar l'aniversari del divorci de la mare. Mare, germana i les dues filles i fill de la primera comparteixen taula i es posen al dia mostrant i amagant esdeveniments de les seues vides, plenes de sorpreses i secrets inquietants.

 

Una comèdia que ens parla del pas del temps, la dictadura de la imatge, l'obsessió per a sentir-nos desitjats, els desacords familiars, la necessitat de pertànyer a algun lloc i l'apoderament de les dones per a decidir sobre el seu cos. Escrita per Sonia Alejo i Rafa Calatayud, qui també la dirigeix, i interpretada per les actrius Cristina García, Lola Moltó, María Juan i Arantxa González, i els actors David Nácher i el mateix Rafa Calatayud.
 

 

D'altra banda, els més xicotets van poder gaudir en família de l'espectacle Peter Pan, un musical molt especial. Un espectacle on es dóna visibilitat a artistes amb discapacitat intel·lectual per a, junts, fer gaudir a grans i xicotets d'aquesta producció professional de teatre musical de caràcter inclusiu, on actors de teatre musical treballen al costat d'artistes amb discapacitat intel·lectual que han format part de pel·lícules com a "Campeones".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.109.211

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.