Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Gener del 2020

La Cavalcada de Reyes plena de màgia els carrers de Torrent

Milers de xiquets van abarrotar el recorregut per a saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar a la seua arribada a Torrent

La nit del 5 de gener és sens dubte la nit més màgica de l'any. Milers de xiquets van abarrotar el recorregut de la Cavalcada de reis per a rebre a Les seues Majestats en la seua visita a Torrent. Gaspar, Melcior i Baltasar van recórrer a peu acompanyats dels seus patges reals per a saludar als xiquets i xiquetes de la capital de l'Horta Sud. Un any més li van acompanyar les associacions i col·lectius torrentins que van omplir de color el recorregut de la Cavalcada, des de la plaça de la Llibertat fins al carrer Ramón y Cajal.

 

Entre les sorpreses de la vesprada, la desfilada tindrà com a eix central el lema: Per on venen els reis? Pregunta a la iaia, la cavalcada relatarà una emotiva història que ressalta la figura de les àvies, una persona molt important en la vida dels xiquets i xiquetes i que al llarg de la història els ha transmés il·lusió amb contes tradicionals amb els Reis Mags com a protagonistes.

 

Les associacions i col·lectius que van desfilar al costat de Les seues Majestats: Junta Local Fallera, Junta Central de Germanors de Setmana Santa, AFEM, A. C. Castella-la Manxa, Amics de la Cultura Andalusa, Federació Moros i Cristians, Clavariesses de la Immaculada, Clavariesses del Bon Consell, Clavaris del Rosari, Patinart, Col·lectiu Soterranya, Cucurucú Teatre, Kangoo, Centre Cultural Sant Cayetano, Associació Tècniques Orientals, Ballet Sara Baixauli, Centre Cultural Associació Rociera, Club de Gimnàstica Rítmica de Torrent, Club de Gimnàstica Acrobàtica Acrolimpics, Colla de Dolçainers de Torrent, Dolçainers Colla Rossejat, Muixeranga la Torrentina, ADISTO, falla Lope de Rueda, falla Toledo, falla Antoni Pardo, Unió Musical, Cercle Catòlic, Escola Coral i Cirkus Kaos. Amb la col·laboració de: Torrent de Paraules, Federació d'Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca (FAC) i l'Associació de Comerços Torrent Comercial.

 

El regidor de Festes, José Pascual Martínez, ha agraït l'esforç de tots els col·lectius, destacant "la gran labor que estan realitzant perquè la cavalcada es convertisca en un gran espectacle que demostra el gran talent dels torrentins i torrentines". En finalitzar la cavalcada els més xicotets van poder saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar en un escenari col·locat al final del carrer de l'Ermita i rebre l'afecte dels reis més estimats pels xiquets de la capital de l'Horta Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.93.173.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.