Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Desembre del 2019

La màgia del Pare Noel arriba a Torrent

Els xiquets i xiquetes torrentins gaudeixen d’un complet programa nadalenc en la Carpa de Nadal

Aquest matí la màgia ha arribat a Torrent de la mà del Pare Noel que, abans de començar la seua nit més afaenada de l’any, ha fet un alt en la Carpa de Nadal per a recollir de mà dels xiquets i xiquetes torrentins les cartes amb les seues peticions i tindre així l’oportunitat de conéixer directament els seus desitjos nadalencs. A més, la seua visita ha vingut acompanyada d’animacions, pintacares i del divertit espectacle de teatre “El venedor de fum”, un conjunt d’activitats organitzades per l’empresa municipal IDEA’t que han fet les delícies dels més xicotets. I per a completar l’estampa nadalenca, el Trenet de Nadal pel barri antic de la ciutat ha omplit d’alegria i esperit festiu els carrers de la ciutat.

 

La carpa de Nadal espai de joc i diversió

La Carpa de Nadal s’ha convertit en un espai de trobada i de joc per a totes les edats on gaudir d’espectacles i tallers per a tota la família. Ahir a la vesprada, l’espai situat en la plaça Major, es va omplir per complet gràcies a la gent que no es va voler perdre l’obra ‘‘Un donyet a la cuina’’, la història d’un ancià que ha oblidat la màgia del nadal i del follet que li recorda totes les coses bones i boniques d’aquesta festa. Va ser representada per la companyia de teatre torrentina Cucurucú Teatre.

 

D’altra banda, les activitats programades tornaran amb força a partir del dijous 26 amb jocs infantils i unflables de Playmobil durant tot el matí, de 10 a 14 hores, a més de comptar a les 11.30 hores amb l’esperat espectacle de Antenita Band. A la vesprada, a les 18 hores tindrà lloc l’esdeveniment “Nadal amb Star Wars”, una vertadera festa per als amants de la saga en la qual es projectarà el curtmetratge La amenaza imperial de José Luis Baesteiro i es comptarà amb la presència dels personatges principals de Star Wars.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.253.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.