Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Desembre del 2019

Una xarrada col·loqui per a celebrar el Dia del Migrant

En la jornada, presentada per Francisco Delhom, van participar integrants de les associacions africanes, que van comptar en primera persona la seua experiència

Amb motiu del Dia del Migrant, 18 de desembre, la Casa de la Dóna va acollir ahir a la vesprada la xarra col·loqui Migració i Drets Humans, organitzada per Dóna’m la mà i Solidaritat Torrent. En la jornada, presentada per Francisco Delhom, van participar integrants de les associacions africanes, que van comptar en primera persona la seua experiència i testimoniatge, i van posar l'accent en la figura de la dona africana, la importància de les persones i la seua lluita per integrar-se en la societat que les acull.



D'igual forma, van col·laborar Mbaye Thioune, Comunicador Social de la Universitat de València; Love Chinase, professora Intercultural i activista feminista; José María Tomás i Oncle, Magistrat i President de la Fundació per la Justícia, Migrants i Drets Humans; Alfred Domínguez Ibáñez, professor i director de centres educatius, fill adoptiu de Torrent; Emilio Martí López, Director de cinema pels Drets Humans, artista i art-terapeuta immigració i DDHH. I Babacar Dieng i fill, músics de ‘Sons del Senegal’. L'alcalde Jesús Ros va assistir a la cita al costat del regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, que va dedicar unes paraules destacant que “Torrent és un poble d'acolliment, i treballem contínuament per la inserció laboral i social de totes les persones immigrants”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.236.27

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.