Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Desembre del 2019
ASSOCIACIONS

La Unió Musical i Javier Noguera, homenatjats en el Dia del Veí

Una cita rellevant on es reconeix l'esforç, la dedicació i la labor que realitzen els veïns i veïnes de Torrent, així com les associacions i col·lectius locals

La Federació d'Associacions Veïnals, Barris i Urbanitzacions de Torrent (FAVBUR) va celebrar la gala del Dia del Veí, una cita rellevant on es reconeix l'esforç, la dedicació i la labor que realitzen els veïns i veïnes de Torrent, així com les associacions i col·lectius locals. En l'edició d'enguany, la Unió Musical i Javier Noguera han sigut els homenatjats.
 

La sala d'actes de la CAM va acollir aquest esdeveniment que es va iniciar amb un espectacle musical per part de diferents associacions com ADISTO o el barri de los Caracoles. El ball i la música van ser els protagonistes de la primera part de l'acte. Seguidament, el president de FAVBUR, José Pascual Castro, i l'alcalde Jesús Ros, van fer lliurament dels guardons a la UMT i a Javier Noguera. L'alcalde va agrair la importància de FAVBUR en la nostra localitat, "perquè cada any valoren la labor, la solidaritat i l'esforç que dediquen les nostres associacions per millorar la societat"
 

Javier Noguera, exregidor de l'Ajuntament de Torrent, és fundador de l'associació juvenil Nova Vida - IBT, que està enfocada a ajudar a aquells col·lectius que viuen en una situació de major risc a Torrent, sobretot, immigrants amb escassos recursos i en els joves i adolescents. L'associació porta diversos anys treballant amb una gran varietat de projectes centrats en les barriades del Xenillet i Poble Nou.
 

Per part seua, la Unió Musical és un dels elements clau en totes les activitats tradicionals i culturals que es realitzen a Torrent, ja que posen la banda sonora a cada esdeveniment. Els seus inicis es remunten a l'any 1973, quan es va fundar la Banda Simfònica de la UMT. Entre les seues moltes activitats, destaquen les Setmanes Musicals que, any rere any, organitza aquesta societat amb motiu de la festivitat de la Patrona de la Música.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.162.179

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.