Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Desembre del 2019
SETMANA SANTA

El Museu de Setmana Santa inaugura la seua Betlem

Les germandats han participat en certàmens solidaris durant tot el cap de setmana

El Nadal ha arribat a la Casa Museu de Setmana Santa amb la inauguració del tradicional Betlem. L'alcalde Jesús Ros, els representants de la corporació municipal, el president de la Junta Central de Germanors de la Setmana Santa, José Vicente Yago, i la Reina de l'Encontre de 2019, Maria Silla Mora, que van felicitar les pròximes festes nadalenques a totes les germanors.

 

El Betlem, que enguany ha augmentat en grandària i en nombre de figures, té 50 m² i mostra típiques escenes de pastors, tallers i representacions nadalenques. Finalment, es va fer un recorregut pels pesebres que s'han muntat en les diferents germandats.
 

Certàmens solidaris
D'altra banda, les activitats de les germandats van continuar amb diferents activitats musicals. El dissabte a la vesprada es va realitzar un passacarrer des del local de la germandat de les Negaciones de Pedro, organitzadors del Concert de Nadal Unió Confrare, fins a arribar a la parròquia Sant Lluís Beltrán.

 

A continuació, va tindre lloc una missa i ofrena d'aliments, en benefici de Càritas, i el concert a càrrec de músics de diverses germanors de Torrent, com Jesús Nazareno i Simón Cirineo, Santa Faç, Sant Sepulcre, Vera Cruz, M. I. Hdad. Verge dels Dolors, Flagel·lació del Senyor i Negacions de Pedro.

 

La germandat de la Flagel·lació del Senyor va oferir un certamen solidari el diumenge al matí als peus de la Torre. Baix el títol 'L'alegria d'un joguet', els tambors i cornetes de les germandats de la Santa Cena, Verge dels Dolors, Jesús Nazareno, Sant Sepulcre i la germandat organitzadora van participar en aquest esdeveniment en el qual calia col·laborar amb un joguet solidari.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.230.43

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.