Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Desembre del 2019
ATLETISME

Els alevins del CAT plata i bronze en el provincial

Raquel Téllez Álvarez va aconseguir la medalla de plata amb 887 punts, millorant les seues marques i Bruno de Paula Villalba va aconseguir el tercer lloc amb 594 punts

Els alevins van aconseguir una medalla de bronze i una altra de plata en el provincial de Combinades que es va celebrar aquest dissabte a Gandia . En un matí assolellat en la qual en categoria Masculina Bruno de Paula Villalba va aconseguir el tercer lloc amb 594 punts i Kevin Bustamante Moreno el 4° amb 582 acompanyats d'Ivan Carles, Anthony Tello, Ahmed Aouil i Pau Chardi.

 

En categoria femenina Raquel Téllez Álvarez va aconseguir la medalla de plata amb 887 punts, millorant les seues marques. Les seues companyes Sara Romero, Irene Marchante, Aitana Palomino i Marian Chicano van completar la seua participació gaudint de la jornada atlètica.
 

 

Molt bons resultats del Club Atletisme Torrent en el campionat provincial sub16 per equips. Quimi que malgrat ser la seua primera competició, ha corregut molt bé el 3000m aconseguint amb el seu esforç dos bons punts per a l'equip. En categoria femenina Raquel Téllez Álvarez va aconseguir la medalla de plata amb 887 punts, millorant les seues marques. Les seues companyes Sara Romero, Irene Marchante, Aitana Palomino i Marian Chicano van completar la seua participació gaudint de la jornada atlètica.
 

 

L'equip femení anant quartes tot el temps al final hem quedat terceres, per darrere del València Esport i C.A.Silla. Molt bé totes elles estant en les seues marques però destaquem l'actuació de Rocío i Alejandra, 1a i 2a respectivament en la prova de salt d'altura, totes dues amb 1,55m que és marca mínima de participació en el seu campionat nacional.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.225.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.