Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Desembre del 2019

Torrent enceta el Nadal amb l'encesa de llums

El diumenge 8 de desembre tindrà lloc l'acte de l'encesa de llums que tradicionalment es realitza després de la processó de la Puríssima

El nadal està molt a la vora i Torrent es prepara per a rebre-la el primer cap de setmana de desembre. El pròxim 8 de desembre i després de la processó de la Puríssima tindrà lloc l'acte d'encesa de llums al costat de les clavariesses d'enguany. I des del 8 de desembre fins al 7 de gener, la capital de l'Horta Sud s'omplirà d'activitats per a tots els públics en una de les èpoques amb més activitat de l'any.

 

La carpa de Nadal obrirà les seues portes el 20 de desembre amb la felicitació institucional de l'Ajuntament a les associacions i col·lectius de la localitat. A partir d'aqueix dia els més xicotets tenen una agenda plena de tallers, jocs, castells inflables i cinema per a gaudir durant les vacances de Nadal.

 

En el cinema de Nadal els més xicotets gaudiran de Playmobil, la pel·lícula, Hotel Transsilvània 3: Unes vacances monstruoses i El Grinch en la carpa de la Plaça Major a les 18.00 hores. No faltaran activitats solidàries així com la instal·lació del Circ Kaos la tradicional Fira de Nadal en Parc Central.
 

 

CAMPANADES INFANTILS
Per primera vegada l'Ajuntament ha organitzat unes campanades infantils en la plaça Va unir Musical. La cita serà el 31 de desembre al matí amb un xou de Els Biters i un concert de Els Ramonets. A les 12 del migdia els més xicotets rebran el nou any amb "xocosortines" de xocolate torrentí i brindaran amb suc de taronja natural.
 

 

CAMPANADES A LA CASA DE LA CULTURA
Com a novetat enguany, les campanades de Cap d'any seran a la porta de la Casa de la Cultura per a estrenar el rellotge de l'edifici que ha sigut restaurat recentment. Es tracta d'una peça de 150 anys, única en el món i que sonarà per primera vegada a les 12 de la nit del 31 de desembre. L'acte estarà organitzat per les capitanies mora i cristiana de 2020, així com la revetla posterior en la carpa situada en la plaça major, als peus de la Torre.
 

 

"UN MILIÓ DE CARAMELS"
L'Ajuntament de Torrent ha avançat el guió de la Cavalcada per a rebre als Reis Mags d'Orient. Enguany el lema serà "Per on venen els Reis" i es retrà homenatge a la figura dels avis i la seua importància per Nadal però també la resta de l'any, el guió és d'Amparo Requena i Emilio Galarza. El regidor responsable d'activitats festives, Pascual Martínez no ha volgut avançar massa però ha anunciat que participaran els col·lectius i associacions de la localitat i en la qual es repartiran "un milió de caramels i gominoles".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.152.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.