Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:25:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de novembre del 2019
SUCESSOS

Detingut un home per agredir a la seua dona en el domicili familiar

L'home presumptament li va agarrar del coll i li va colpejar als braços i al cap. L'autoritat judicial ha decretat una ordre d'allunyament

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 38 anys, d'origen marroquí, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de presumptament agredir a la seua dona en el domicili familiar on tots dos resideixen en aquesta localitat valenciana. Els fets van ocórrer sobre la una i mitja de la vesprada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili on pel que sembla una dona estava sent agredida pel seu marit.
 

Els policies van acudir immediatament al lloc, però a la seua arribada l'agressor havia fugit. Allí van esbrinar que la dona es trobava en companyia del seu marit, quan en un moment donat hauria començat una discussió en demanar-li ella diners per a sufragar unes despeses de la casa. L'home presumptament li va propinar punyades al cap i als braços i li va agarrar fortament del coll, dificultant-li la respiració. La mare de la víctima, present en l'habitatge, va haver d'intervindre perquè cessara l'agressió.

 

La víctima va cridar immediatament a la policia i en adonar-se el marit va fugir de l'habitatge, si bé aquest es va entregar posteriorment davant la Policia Nacional. Els agents van acompanyar a l'agredida a un centre sanitari, a fi que rebera assistència mèdica, ja que presentava diverses excoriacions i una contusió en la mandíbula, producte de la presumpta agressió. El detingut ha passat a disposició judicial, decretant-se una ordre d'allunyament i comunicació respecte a la víctima.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.190.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.