Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de novembre del 2019
ASSOCIACIONS

Torrent celebra el seu segon Dia del Voluntariat amb una gran festa

En aquesta nova edició participaran un total de 24 associacions que mostraran el seu treball al llarg de tot l'any

El dia 5 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Voluntaris i, per aquest motiu, la ciutat de Torrent celebra l'II Dia del Voluntariat; un programa d'activitats per a ressaltar la gran labor que el moviment associatiu duu a terme i que aconsegueix ajudar a tantes persones. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, dia 30 de novembre, en la plaça de la Unió Musical i són 24 associacions les que s'han sumat a la iniciativa que donarà inici a les 10 h fins a les 14 h.

El programa inclou tota classe d'activitats dirigides a tots els públics, especialment als més xicotets, com a tallers, actuacions musicals per part de l'Escola Coral, el Ball de Torrent o Santa Sofia de Llevant. Així mateix, el Col·lectiu Soterranya presentarà el seu projecte "Bicis Inclusives", que facilita a les persones majors i amb mobilitat reduïda un transport sostenible i inclusiu. El punt final del programa el posarà un acte de lliurament de regals i premis.

"Amb aquesta jornada donem suport i fem valdre el compromís i treball desinteressat que els voluntaris i voluntàries, persones indispensables en el nostre dia a dia, desenvolupen i que aconsegueixen transformar la nostra societat", ha subratllat l'alcalde Jesús Ros. Durant tot el matí, 135 voluntaris i voluntàries donaran a conéixer i informaran els torrentins i torrentines sobre el treball i labor que es realitza en cadascuna de les associacions.

 

A més, 140 persones participaran en les diferents actuacions. "Es tracta de visibilitzar el voluntariat de Torrent i mostrar l'ajuda i el bé que es fa a les persones que el necessiten", ha explicat Pilar Escribano, representant d'ARTIC. Al mateix temps, Francisco Delhom, representant de Solidaritat Torrent ha afegit que "celebrarem un dia gran, una festa, que enguany compta amb l'assistència de noves associacions, amb una gran diversitat d'oferta en el món del voluntariat".

 

Les associacions torrentines que participen són Neurodes, FAC, Cors Oberts, Asidit, ADISTO, ARTIC, Asfana Club ASFI, Voluntariat pel Valencià, Creu Roja, Per tu Dona, Escola Coral, Solidaritat Torrent, Dóna'm la mà, Santa Sofia de Bulgària, Espurna, Collectiu Soterranya, AECC Torrent, Torrent Verd, SOS Peludotes, Banc d'Aliments, ADAT, Muixeranga La Torrentina, Petjades Trobades, Ball de Torrent i Kangoo Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.230.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.