Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de novembre del 2019
FALLES

Antoni Pardo i Sedaví guanyen el concurs de curtmetratges fallers

El certamen que organitza cada any la falla Nicolau Andreu va recaptar 1.200 euros que destinarà al col·lectiu Soterranya

La comissió de Nicolau Andreu va celebrar el passat diumenge la seua gala d'entrega de premis del seu concurs de curtmetratges fallers que enguany han guanyat la comissió d'Antoni Marró en la categoria major i Sedaví en la categoria infantil.
 

En categoria major el segon premi va ser per a Reina Sofia que també va obtindre el premi al millor ús del valencià atorgat per la falla organitzadora, el tercer premi per a la falla Sant Roc. El premi d'enginy i gràcia va anar a parar a Antoni Pardo, així com el premi a millor actor per a Vicent Vila. El premi a millor actriu va ser per a la fallera de Saragossa, Francisca Company.
 

En categoria infantil Sedaví va obtindre l'or, mentre que la plata va ser per a la falla Zaragoza que també va obtindre el premi a l'ús del valencià, el bronze per a Sant Roc Premi Més ben Curt: Falla Zaragoza, la quarta classificada va ser Lope de Rueda i el cinqué premi per a l'Ermita. Primer Accèssit per a Antoni Pardo, segon Reina Sofia i tercer per a Vicent Pallardó. A més es va atorgar un premi per a la Igualtat entre Dones i Homes en les falles que va ser per a Saragossa.
 

En l'edició d'enguany es van recaptar 1.000 euros, als quals es va sumar els 200 euros cedits per la falla Antoni Marró que va entregar la dotació del seu premi. D'aquesta manera, els 1.200 euros han sigut donats en benefici del Col·lectiu Soterranya, donant suport a la seua labor i el seu projecte Bicis per a totes o les activitats d'educació de conscienciació i conservació del nostre entorn.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.212.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.