Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de novembre del 2019
POLÍTICA

VOX demana que la bandera espanyola onege en els instituts públics

Segons la formació ultradretana, la llei 39/1981, de 28 d'octubre, coneguda com a llei de banderes "no es compleix en el 90 per cent dels casos en Torrent"

VOX ha presentat una moció al ple per a exigir que la bandera espanyola onege en els instituts públics de la localitat. Segons la formació d'Abascal han dut a terme, "un exhaustiu estudi que ha posat de manifest que els instituts d'ensenyament secundari i batxiller de Torrent no compleixen amb la normativa i més del 90% dels centres públics no tenen visible la bandera espanyola, tal com marca la llei 39/1981, de 28 d'octubre, coneguda com a llei de banderes.

 

Aquesta normativa, segons recorda la formació ultradretana, "regula l'ús de la mateixa i estableix l'obligació que onege en l'exterior dels edificis i establiments públics". Des de VOX consideren "fonamental que els joves, que són el nostre futur, aprenguen a respectar la bandera nacional, aqueix símbol que sustenta la nostra Constitució i la unitat de tots els espanyols".
 

Des de la formació encara van més enllà i acusen l'actual govern autonòmic d'"eliminar qualsevol signe que recorde que la Comunitat Valenciana forma part d'Espanya". I per a això recorden des de VOX, que "no dubten a ocultar conscientment la bandera espanyola i permetre l'exposició d'altres banderes que ni són oficials de la nostra comunitat autònoma ni són constitucionals".
 

A més d'aquestes acusacions afirmen sentir-se "farts de veure com es calciguen els símbols que ens van proporcionar els actuals drets i llibertats dels quals actualment gaudim i d'assistir al constant incompliment de la llei. Per això, finalitzen reclamant "un exercici de responsabilitat perquè la resta de grups polítics s'adherisquen a la nostra proposta".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.5.144

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.