Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Dilluns, 25 de novembre del 2019
FUTBOL

El Torrent remunta al Sant Gregori i continua tercer en la lliga

Els de Santi Marín van remuntar un partit que van començar perdent i que van acabar alçat al públic del Sant Gregori amb el 3-1 definitiu

Ja el seu 6 les victòries consecutives del Torrent que les situa tercers en la taula a 4 punts del quart classificat. Els de Santi Marín van començar perdent el partit enfront del Raig Sant Antoni de Benaixeve que va marcar a la mitja hora de la primera part però els taronja van saber remuntar bé ho trobe davant dels seus i van començar la segona part atacant al Raig des del primer minut per a remuntar l'empate amb el que anaren al descans.

Torres, que ja va ser decisiu la passada jornada en la victòria del Torrent a L'Eliana, va tornar a ser-ho en aquesta ocasió amb la seua incursió i assistència en la jugada del gol del 2-1. Després d'un parell d'esglais del Raig els de Marín van marcar el definitiu 3-1 en el minut 84 del descompte. Amb aquest resultat, el Torrent acumula 27 punts, els mateixos que el Sant Marcelino, segon classificat, situant-se tercers amb quatre punts d'avantatge enfront del quart classificat, el Torre Llevant.