Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de novembre del 2019

VOX celebra el Dia Internacional contra la violència de gènere demanant la derogació de la llei

La formació d'Abascal afirmen que "la llei ha demostrat ser un fracàs i una mera eina ideològica amb la qual confrontar a homes i dones"

Coincidint amb el Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona VOX ha emés un manifest en el qual demanen la derogació de la llei contra la Violència de Gènere per "demostrar ser un fracàs i una mera eina ideològica amb la qual confrontar a homes i dones". Segons la formació d'Abascal, "els assassinats no han baixat i els pressupostos per a associacions i estructures polítiques sí han augmentat".
 

Des de la formació ultraconservadora posen l'accent a "condemnar tot tipus de violència independentment de la nacionalitat, sexe, raça o qualsevol altra condició social o cultural de la víctima". Però recorden que "no es combat regant de diners públics associacions privades de marcat contingut ideològic ni amb campanyes propagandístiques que criminalitzen a l'home, sinó educant en la família i a l'escola en el respecte a l'ésser humà i a la seua intrínseca dignitat".
 

En el seu manifest animen a la resta de partits polítics al fet que "deroguen la Llei de Violència de Gènere, una llei insòlita en tota Europa que col·lectivitza i victimitza a la dona, vulnera la presumpció d'innocència i estableix tribunals només per a homes en contra de la igualtat constitucional dels espanyols".
 

VOX finalitza recordant que creen "en la igualtat de les persones i no acceptem la col·lectivització i utilització electoralista que es fa de la dona. Proclamem que totes les víctimes són igualment lamentables i dignes de respecte, i exigim mesures de protecció per a totes elles, sense distinció per sexe".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.85.211.2

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.