Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de novembre del 2019
URBANISME

Veïns del barri antic denuncien el tancament de la zona infantil de rei En Jaume

Els usuaris es queixen que la zona roman tancada tot el dia i demanen que es compleix l'horari de 8 a 20 hores, tal com indica el cartell de l'entrada

Els usuaris de la xicoteta zona infantil del carrer rei en Jaume, situada en ple barri antic de la ciutat, han volgut denunciar els incompliments horaris del parc. Aquesta zona infantil és un espai fitat per tanques i una porta amb forrellat. Habitualment és la Policia Local l'encarregada d'obrir al públic el parc a les 8 del matí per a després tancar-ho a les 8 de la vesprada.

 

Però segons la denúncia dels veïns, "aqueix horari no es compleix i està tancat tot el dia". I prossegueixen relatant que, "ens sembla bé que es tanque a una hora determinada però també volem que es complisca l'horari de la porta i òbriguen la zona perquè els xiquets puguen jugar".

Aquest xicotet parc té els dos únics gronxadors que poden gaudir els xiquets que viuen en el barri de l'Alter, ja que el parc de la plaça del Raval i de la Torre no tenen. A més, han aprofitat la denúncia per a recordar a l'Ajuntament que "s'omplin la boca celebrant el Dia de la Infància però s'obliden dels nostres fills, deixant un dels 3 parcs infantils de la zona tancats, a més l'única zona que té gronxadors, és vergonyós".

 

A més demanen a l'Ajuntament, "millors zones infantils en el barri de l'Alter, fa vergonya veure en quines condicions han de jugar els nostres fills". Un exemple de l'abandó que pateixen aquest espais del barri antic és la placeta de l'Era, "hi ha un tobogan i dos balancins destrossats i l'Ajuntament, en comptes d'arreglar-los, ha col·locat dos aparells de gimnàstica per a majors que no utilitza ningú, si governen per a les persones, aqueixes persones no som nosaltres. El barri es mor i cada vegada hi ha menys xiquets, els més menuts no tenen espais dignes per a poder jugar com en altres zones de Torrent i això és indignant", recalquen els veïns.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.253.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.