Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 21 de novembre del 2019
SALVADOR BENLLOCH, PORTAVEU DE VOX EN L'AJUNTAMENT DE TORRENT

“Nosaltres respectem la constitució, no cremem contenidors en el carrer”

El portaveu en Torrent del partit d'Abascal acusa PSOE i Compromís de ser complices en l’adoctrinament de les escoles i demanen llibertat d’elecció de la llengua

Salvador Benlloch va ser el cap de llista de VOX en les passades eleccions municipals. Amb la seua formació va traure dos regidors i des de junt és el portaveu de VOX a l’Ajuntament de Torrent. Benlloch ha treballat en el sector de la banca durant 33 anys, a més és besnét i nebot d’alcaldes. En 2017 va exercir el càrrec de Sotssecretari Provincial d’Assumptes Econòmics. Aficionat al ciclisme de muntanya, ha participat en nombroses proves.

 

VOX s’ha convertit en tercera força política a Torrent després del 10N, imagine que contents amb el resultat.  Molt contents. Fa escassament un any no teníem representació, en 2015 traiem 200 vots i a poc a poc hem anat creixent gràcies al treball dels nostres líders, diuen el que pensen i no tenen complexos.

 

Els mitjans de comunicació i la resta de partits els titllen de ser un partit d’extrema dreta, VOX no sembla molt còmode en aquesta definició? Som de dretes i conservadors, sí, això mai ho hem negat. Ens volen desqualificar cridant-nos d’ultradreta, de dretes sí, per descomptat, però, què s’entén per extrema dreta? Nosaltres som constitucionalistes, respectem l’ordre jeràrquic, respectem les lleis. Nosaltres no cremem contenidors pels carrers. En les passades municipals vam rebre insults i vexacions a les quals no hem respost, això d’extremisme no sé per què ho diuen i no ho compartim en absolut.

 

VOX va començar la legislatura votant en contra dels projectes de les IFS presentats pel partit socialista entre les quals es troba l’adquisició del Palau Cortina. Pensem que no és necessari adquirir un edifici com el Palau Cortina que està realment deteriorat, està als afores de Torrent i suposa una despesa, no sols la compra, sinó el seu manteniment i la seua rehabilitació, estem parlant de milions d’euros en un espai al qual encara no se li ha donat ús. Costarà més la salsa que els caragols. Hi ha altres coses més urgents que gastar-se els diners en pedres i solars.

 

Però en canvi va votar a favor dels Comptes Generals del 2018 juntament amb el PSOE Sembla que no han repassat les actes del ple perquè nosaltres ens vam oposar. Des d’ací li dic a Compromís que està confós i votem en contra. 

 

VOX ha acusat PSOE i Compromís d’adoctrinament en els centres escolars. Nosaltres estem en contra de la imposició de la llengua i no en contra del valencià. A més el valencià que s’imparteix a les escoles no és valencià, el diuen normalitzat quan darrere està el català. El castellà, la llengua més antiga i una de les més parlades l’estan apartant dels col·legis. El que nosaltres volem és que un pare puga triar la llengua vehicular en la qual estudien els seus fills. Quants milions de persones parlen castellà en el món? I quants valencià? Fora de la Comunitat no t’entenen, potser els catalans per la similitud. Darrere s’amaga l’adoctrinament i donar passes avant per a crear el que ells criden els Països Catalans. Volem llibertat d’elecció i no imposicions.

 

El seu partit vol implantar el Pin Parental en els col·legis Es tracta d’una premissa per a imposar als centres educatius perquè informen els pares de les matèries educatives, matèries docents i de sexualitat que s’impartisquen en els col·legis. Que siguen els pares els que eduquen als seus fills i no el centre el que eduque als pares. Hi ha centres en els quals s’està impartint sexualitat a xiquets de molt curta edat que no estan preparats ni madurs per a certes matèries i són els pares els que han d’explicar aquestes coses a casa. És una autorització per a evitar imposicions.

 

Una altra de les queixes del seu partit és que la neteja del barranc “arriba tard”. Sabem que les competències són de la Confederació però l’Ajuntament no pot deixar d’actuar. No podem estar de braços plegats en per a després lamentar-nos. S’hauria de netejar i després passar la factura, l’u per l’altre la casa sense agranar. És com està succeint amb la planta de GEMERSA.

 

Què opina VOX respecte aquest assumpte? Sembla que s’ha arribat a una solució. Però cal actuar perquè al ciutadà no li interessa de qui és la culpa i volen són solucions pràctiques. Nosaltres en la Junta de Portaveus demanerem que l’Ajuntament s’encarregara de la seua neteja i ens van respondre que era un cost molt elevat però sembla que hi ha diners per a unes coses i no per a unes altres. 

 

El seu partit ha demanat la documentació també en castellà, s'ha complit? En algunes sí i en unes altres no. Torrent és una ciutat multicultural i cal facilitar els impresos en castellà perquè tenen vertaderes dificultats per a entendre-ho i més si són de fora d'Espanya.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.156.80

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.