Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 10:36:32 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de novembre del 2019

Més de 150 vehicles clàssics visiten la plaça major

En l'exposició es va poder gaudir d'un cotxe de 1915, a més de canviades de nom marques com Cadillac i Mercedes o més populars com SEAT o Citroën

Diumenge passat 17 de novembre la plaça major va acollir la XIV Concentració de vehicles clàssics organitzada per Horta Clàssics. Als peus de la Torre es van donar cita més de 150 actuacions vingudes de tota la geografia espanyola i entre els quals es trobaven vertaderes joies automobilístiques. Entre els cotxes, que eren de diferents èpoques i que comptaven amb més de 30 anys d'antiguitat, es trobava el vehicle més antic que era de 1915, a més de canviades de nom marques com Cadillac i Mercedes o més populars com SEAT o Citroën.
 

El públic assistent, format no sols per torrentinos i torrentinas sinó també per veïns i veïnes d'altres localitats, ja que aquesta concentració s'ha convertit en una cita clau dins del calendari de vehicles clàssics en la Comunitat Valenciana, va poder gaudir i fer-se fotos amb cotxes que han sigut signe identificatiu del segle passat i que conten la història de l'automòbil. 
 

A última hora del matí, el club Horta Clàssics va fer lliurament dels premis al cotxe que venia de més lluny, un Alfasud Pertenecientea Carlos Grau que venia des de Toledo. El premi “Juan Diaz” al millor cotxe que va ser per a Victor Lleó amb el seu Oldsmobile Toronado. I finalment, es va entregar un reconeixement al club que va comptar amb més participació i que vènia d'Albal. En acabar el lliurament de premis, els conductors dels vehicles es van dirigir en ruta per la comarca, posant el punt final a la fantàstica jornada automobilística.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.156.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.