Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de novembre del 2019
NATACIÓ

Claudia Planells lidera la categoria aleví de natació artística

Diumenge passat 17 de novembre s'han reunit en La Piscina de La Nucia Camilo Cano un total de 180 esportistes de 3 categories i 11 clubs per a competir en la primera lliga de figures i rutines tècniques de la temporada

Diumenge passat 17 de novembre s'han reunit en La Piscina de La Nucia Camilo Cano un total de 180 esportistes de 3 categories i 11 clubs per a competir en la primera lliga de figures i rutines tècniques de la temporada i començar a sumar punts per a la classificació final de maig (suma de 3 jornades en total).


Aquesta va ser l'última competició de l'any de la comunitat, amb la qual Alquímia s'acomiada en el més alt entre les més xicotetes ja que la classificació general de la categoria Aleví està encapçalada per Claudia Planells, una torrentina que ve liderant en aquesta categoria (nascudes en 2008) des que va començar a competir fa 3 anys.

 

Ha quedat primera aconseguint 60,4213 punts. Entre les més xicotetes de la categoria (nascudes en 2011) Valeria Escrihuela ha tornat a marcar la diferència quedant primera entre les del seu any, col·locant-se en el lloc 47 entre 68 nadadores superant a moltes xiquetes més majors que ella sent que aquesta era la seua primera competició d'aquest tipus.

 

No ens oblidem de les altres nadadores, que amb una representació formada per 8 nadadores en total, les seues entrenadores van tornar molt contentes i satisfetes amb el treball realitzat per totes. Encara queden places per a unir-te al grup de Natació Artística d'Alquímia, que estan desitjant comptar amb xiquets per a poder formar un duo mixt, una modalitat que està causant molt furor entre el públic d'aquest esport.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.174.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.