Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de novembre del 2019

Les salesianes preparen l'exposició "100 anys en família" en el seu centenari

Al llarg d'uns 30 panells, es recorden els primers anys del projecte de les salesianes per a les joves més desfavorides en el barri del Poble Nou

Dissabte que ve 23 de novembre en el Antic Mercat tindrà lloc la inauguració de l'exposició fotogràfica sobre el centenari de la presència de les Salesianes a Torrent. L'exposició estarà oberta al públic els dies 25,26 i 29 de novembre amb el següent horari: al matí, de 10.00 a 13.30 i a la vesprada, de 17.00 a 20.00. Els dies 27 i 28, només s'obrirà als matins.
 

"La família salesiana de la nostra ciutat continua celebrant els seus cent anys d'existència amb una visita al passat. Al llarg d'uns 30 panells, recordarem com van ser els primers anys, com malgrat les dificultats, el projecte de les salesianes per a les joves més desfavorides en el barri del Poble Nou de Torrent anava prenent forma". Es recordaren els inicis del col·legi, com era l'escola de mitjan segle XX. "Revisitaremos el desenvolupament de l'actual Fundació María Auxiliadora. Ens trobarem amb la vida de moltes de les nostres veïnes i veïns que han rebut una educació basada en el sistema preventiu de Don Bosco i Mare Mazzarello".
 

I tot això, "amb la mirada posada en el futur. Encara que la nostàlgia ens faça reviure tot el bo que hem viscut en aquests anys, amb aquesta exposició no pretenem regodearnos en el que ja hem fet, sinó reprendre amb nou ímpetu els reptes als quals ens continuem enfrontant".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.126.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.